Sahibinden ilanındaki ekran kartları alınır mı?

Amann en iyisi gideyim Ryzen 5 5600 alayım yaza doğru da ekran kartı alırım. 2. el işi korkutuyor
Akakçe uygulamasını indir telefonuna. Oradan aklına yatan ekran kartlarını listene ekle. Ucuzladığında falan en azından bildirim alıyorsun. Fiyat takibi kolay oluyor. Beklemek iyidir.

GTX 1660 Super ekran kartı aramaktayım ve ikinci el alışveriş beni tedirgin ediyor ama malum ekonomi şartları ancak bu şekilde alabilyorum. Elimdeki 1650 Super'i sattım ve elime 2600TL geçti İlandaki kartlar için de 2700TL'ye anlaştık. Sizce ne yapmalıyım üzerine 100TL fark ile değer mi bu kartlardan birini satın almaya.

Selamlar hocam, ülkede herkes olumsuzluk saçtıgı icin bu yorumlar normal , 2000 saat oyun oynanmış kart mı ? yoksa mining yapılmıs bir kart mı diye sorarsan , mining yapan kart her zaman tercih edilir. mining yapan insanlar düsük voltaj yani düsük ısıda 50 derecede mining yapıyor, 1660s icin söylüyorum. oyunda bu kartlar 70 dereceleri aşıyor. yapman gereken şey , garantili kart alman ve güvenilir markayı tercih etmen , Asus Dual haric. gidip furmark testi yaparsın sıcaklıkları kontrol edersin 30 dakika rica edersin oyun oynar satıcı arkadas izlersin oyundayken kapanma vsvs varmı diye 30dk sonunda sorun olmazsa alırsın. olması gereken budur , 1660s icin o fiyatlar cidden uygun.

Selam hocam, ülkede herkes olumsuzluk saçtıgı icin bu yorumlar normal, 2000 saat oyun oynanmış kart mı? Yoksa mining yapılmıs bir kart mı diye sorarsan, mining yapan kart her zaman tercih edilir. Mining yapan insanlar düsük voltaj yani düsük ısıda 50 derecede mining yapıyor, 1660S icin söylüyorum. Oyunda bu kartlar 70 dereceleri aşıyor. Yapman gereken şey, garantili kart alman ve güvenilir markayı tercih etmen, ASUS Dual haric. Gidip FurMark testi yaparsın sıcaklıkları kontrol edersin 30 dakika rica edersin oyun oynar satıcı arkadas izlersin oyundayken kapanma vsvs var mı diye 30dk sonunda sorun olmazsa alırsın. Olması gereken budur, 1660S icin o fiyatlar cidden uygun.

Bu kart içime sindi gibi satan arkadaş mining yapmamış ama aldığı kişi hakkında bir bilgisi yokmuş cidden de dürüst birine benziyor. Ancak gerekli testleri ve müşteri hizmetleri ile görüşmesini istedim. Testler olumlu ise ve garanti devam ediyor ise 2700TL'den kartı satın alacağım.

Bu kart içime sindi gibi satan arkadaş mining yapmamış ama aldığı kişi hakkında bir bilgisi yokmuş cidden de dürüst birine benziyor. Ancak gerekli testleri ve müşteri hizmetleri ile görüşmesini istedim. Testler olumlu ise ve garanti devam ediyor ise 2700TL'den kartı satın alacağım.
Süper, aldıgın kartta garanti olsun bu önemli

Hocam bir sorun olacak genel olarak. Bende 2. el ekran kartı bakıyorum da mining falan yapılınca ekran kartı garanti dışı kalıyor mu?

Satıcılar hakkında bilgim yok ancak yine mining olayına canavar gibi bakanlar dolmuş. Oyun oynamakla farkı yok arkadaşlar. Sonuç olarak yük altında her durumda. Önemli olan ne yapıldığı değil hangi şartlarda yapıldığı. Test sonuçları olumsuz değilse seve seve alınır. GPU-Z ile kartın gerçek mi? sahte mi? olduğunu anlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı