Sahibinden, Letgo ve dolap uygulamalarında satış yaparken herhangi bir sorun olma ihtimali var mı?

HixF

Decapat
Daha fazla  
Sahibinden, Letgo ve dolap uygulamalarında satış yaparken herhangi bir sorun olma ihtimali var mı? Başıma bir şey gelme ihtimali var mı? Dolandırılma, atılan paranın kara para olma ihtimali vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden, Letgo ve dolap uygulamalarında satış yaparken herhangi bir sorun olma ihtimali var mı? Başıma bir şey gelme ihtimali var mı? Dolandırılma, atılan paranın kara para olma ihtimali vs.
Sahibindende güvenli ödeme seçeneği var hocam.

Şimdiye kadar üçünde de bir sürü hem satış hem alış işlemlerim oldu. Güvenli ödemeyi kullandığın sürece bir sorun yaşanmıyor. Eğer yakın konumdaysa ozaman elden alışveriş yapıyorum. Pahalı ürünler aldım, sattım herşey sorunsuz ilerledi. Pahalı ürünleri genelde sahibinden ve letgo güvenli ödeme ile satıyorum.

Son düzenleme:

Dolapta herhangi bir iade durumunda iki tarafın da cevaplarını değerlendirerek müşteri hizmetleri kararı veriyor. Sahibinden Param Güvende ise alıcı ürünü iade etmek isterse direkt kabul ediyor (satıcıya herhangi bir itiraz hakkı tanınmıyor), sadece dava ederseniz alıcıyı o zaman yardımcı olabiliyorlar.

Şahsi fikrim ve bende o şekilde yapıyorum eğer ürün pahalı ise daha çok komisyon kesilse bile dolabı tavsiye ederim fakat ürün çok pahalı değilse sahibinden daha avantajlı olabilir.

Ekstra olarak ürün satarken alıcının telefon numarasını da isteyebilirsiniz bu sayede iade durumunda problem çıkarsa oradan ulaşırsınız.

Pahalı ürünleri asla uzaktan satmayın bu tür uyguşamalar ile. Önden parayı isteyin öyle gönderin. Alıcıysanız da önden parayı asla göndermeyin siteler aracılığı ile alın. Maalesef bu şekilde sistem. Satıcıyı değil alıcıyı koruyorlar sadece. Bir ürün sattınız alıcı ürünü bozup kırıp gönderse ya da içinden parça alsa bu eksik deyip gönderse geri hiçbir şey yapamazsınız oturur bakarsınız öyle ürününüze.

Pahalı ürünleri asla uzaktan satmayın bu tür uyguşamalar ile. Önden parayı isteyin öyle gönderin. Alıcıysanız da önden parayı asla göndermeyin siteler aracılığı ile alın. Maalesef bu şekilde sistem. Satıcıyı değil alıcıyı koruyorlar sadece. Bir ürün sattınız alıcı ürünü bozup kırıp gönderse ya da içinden parça alsa bu eksik deyip gönderse geri hiçbir şey yapamazsınız oturur bakarsınız öyle ürününüze.
Satacağım şey keman gitar gibi müzik aletleri herhangi bir sıkıntı çıkar mı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı