Merhabalar, dün Letgo'da bir satıcı ile anlaştım ürünü bu sabah almaya karar verdim. Ödeme yapmak için teklif gönderdim satıcı kabul etti ve ben de ödemeyi yaptım. Buraya kadar her şey normal. Ancak ödemem alındı iyzico altyapısı kullanıyor. İyzico da param başarılı şekilde çekim yapıldı kartımdan da işlem gözüküyor gel gelelim ki Letgo'da ne aldığıma dair bir bölüm yok satıcıya da gitmemiş aldığıma dair bir bildirim vs. sadece param çekildi ortada bir aksiyon yok. İyzico ile görüştüm paramın çekildiğini Letgo destek ile görüşmeniz gerektiği söylendi. Ancak ne kolay Letgo'nun canlı desteği irtibata geçecebileceğim bir tel vs yok. Sadece bir help kanalı var oradan zar zor ticket açabiliyorsun. Açtım ancak orada daha bir netice çıkmadı. Satın aldığınız ürüne ulaşamıyoruz, lütfen ürünü aldığınız maili ile tekrardan iletişime geçin gibisine bir geri dönüş aldım. Yani ssleri de gönderdim makbuzları attım. Mailim ortada yani satın alınan mail görmeleri lazım. Böyle bir problemi dahi çözüme kavuşturmakta bayağı zamanımı aldılar. Siz siz olun Letgo'dan alışveriş yaparken 10 kere düşünün derim sonra benim gibi başınız ağrımasın. O kadar güzel uygulama var bu konu ile ilgili onlar hem daha az komisyon alıyorlar. 29 TL komisyon ödedim bir de. Gardropsdan alsam Max 15 TL ödüyordum. Sırf satıcıyı da uğraştırmayim alayim dedim ne olacak ki diye. Ama sabahtan beri uğraşıyorum sonuç yok. Boş yere zamanımı harcadılar, başka uygulama ile yapsam sıfır sıkıntıydı. Daha önce dolaptan alışveriş yaptım her şey uygulama içinde görünüyor hiçbir sorun yaşamamıştım.