Sahibinden Param Güvende güvenilir mi?

canofficial.x

Hectopat
Sahibinden üzerinden Param Güvende ile laptop almayı planlıyorum. Sorun yaşar mıyım? Mağaza olarak mı almalıyım, yoksa kişi olarak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden üzerinden Param Güvende ile laptop almayı planlıyorum. Sorun yaşar mıyım? Mağaza olarak mı almalıyım, yoksa kişi olarak mı?
Param güvende güvenilir ama büyük bir falsosu var. Eğer size ilan linki gönderilirse param güvende girmeyin çünkü sahte link. Hem kart, hem paranız çalınır.

Param güvende alıcıyı destekleyen bir sistem, yukarıdaki arkadaşın dediğinide dikkate alırsanız sorun yaşamazsınız büyük ihtimalle, kişi güvenilirse tabi ki.

Bu işler her zaman güvenlidir diyemeyiz fakat kendinizi korumanız için yapacağınız şeyler bellidir. Ben sahibinden Param Güvende ile laptop aldığımda her zaman kargonun açılışını video kaydına alırım laptop en baştan beri kırıksa veya kargoda kırıldıysa her iki ihtimal için veya laptop çalışmıyorsa gibi gibi ihtimaller için laptopun kutudan çıkarıp çalıştırana kadar video kaydını açık tutarım. Bir sorun olursa paramı almak kolay olması amacıyla ama her zaman ne olacağını bilemeyiz. Belki bilgisayar sıvı temaslı ve bu 2 3 ay sonra oksitlenip kendisini gösterecek bu gibi durumlarda var. Bilgisayardan iyi anlıyor ve Param Güvende'nin izin verdiği 2-3 günde bilgisayarda bir sıkıntı var mı diye iyice kontrol edebilecekseniz mantıklıdır. O 2 3 günden sonra bir sıkıntı çıkarsa geçmiş olsun.

Hem alıcı hem satıcı olarak aktif kullanıyorum. Macbook pro'lar monitörler ve daha bir sürü teknolojik ürün aldım sattım aldım.

Sahte linklere dikkat edin sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı