Sahibinden Param Güvende güvenilir mi?

Zeki_Erdem

Hectopat
Daha fazla  
Öncellikle link atmak yasaksa özür dilerim.

shbd.io/s/88NzjzOR

Sahibinden'de ASUS 3060 Ti sıfır garantisi bitmiş bir kart buldum. Param Güvende ile satış yapıyor eğer bu kartı alırsam sizce bir sıkıntı yaşar mıyım?

Mesela kartı denemek için açtığımda ben sıfır gönderdim açılmış halinde bana gönderiyor gibi bir sebeple iademi kabul etmeme gibi bir olanak var mı?

shbd.io/s/88NzjzOR

Sahibinden'de ASUS 3060 Ti sıfır garantisi bitmiş bir kart buldum. Param Güvende ile satış yapıyor eğer bu kartı alırsam sizce bir sıkıntı yaşar mıyım?

Mesela kartı denemek için açtığımda ben sıfır gönderdim açılmış halinde bana gönderiyor gibi bir sebeple iademi kabul etmeme gibi bir olanak var mı?

Keyfi bile iade edebilirsin, sorgusuz sualsiz.

shbd.io/s/88NzjzOR

Kartın içini açarsanız iadeyi kabul etmeme gibi durumlar yaşanabilir belki. Göndermeden önce kartın garanti etiketinin durduğunu kanıtlarsa tabii. Bu yüzden onay sürecinde kartın içini açmayıp jelatinlerini sökmeyebilirsiniz. Kartın içinin açılması değerini düşürebiliyor çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı