Onayladığın zaman geri vermezsinSahibinden sitesinden Param Güvende ile ürün satın aldım ve teslim alıp onayladım. Geri iade hakkım var mı? GeT ile satın almadım Param Güvende ile satın aldım. Bu da önemli mi iade için?
GET ile param güvende aynı sistem diye biliyorum. Eğer onayladıysanız iade yapamazsınız.Sahibinden sitesinden Param Güvende ile ürün satın aldım ve teslim alıp onayladım. Geri iade hakkım var mı? GeT ile satın almadım Param Güvende ile satın aldım. Bu da önemli mi iade için?
Onayladığın vakit geri alınmazSahibinden sitesinden Param Güvende ile ürün satın aldım ve teslim alıp onayladım. Geri iade hakkım var mı? GeT ile satın almadım Param Güvende ile satın aldım. Bu da önemli mi iade için?
Onayladığın vakit geri alınmaz
GET ile param güvende aynı sistem diye biliyorum. Eğer onayladıysanız iade yapamazsınız.
şansım yok değil mi? merak ettiğim için sordumOnayladığın zaman geri vermezsin
Maalesef yok. Bundan sonraki alışverişlerinizde test etmeden onaylamayınşansım yok değil mi? merak ettiğim için sordum
Şansım yok değil mi? Merak ettiğim için sordum.
Hocam merak ettiğim için soruyorum da satıcı aynen iade kabul ederim demişti ancak ürünü onayladım artık ben sahibim ya, sahibinden aracılığıyla bir iade başlatamam değil mi? satıcıyla kişisel görüşmem gerekir?Yani sonuçta ürüne bakmışsınız ve bir sorun görememiş parayı onaylamışsınız. Karşıdaki kişi ile iletişime geçseniz bile ürün artık sizin olduğu için ve sizin bir şey yapmış olabileceğinden geri almaz.
Onayladığın zaman sistemden iade seçeneği kalkıyor yani iade hakkın kalmıyor.Hocam merak ettiğim için soruyorum da satıcı aynen iade kabul ederim demişti ancak ürünü onayladım artık ben sahibim ya, sahibinden aracılığıyla bir iade başlatamam değil mi? satıcıyla kişisel görüşmem gerekir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.