Sahibinden Param Güvende ile dolandırılmak mümkün mü?

Yer
İstanbul, Gaziosmanpaşa
Bu sabah mobil üzerinden Sahibinden'in kendi uygulamasından 2. el bir sistem aldım. Ürün şehir dışında. Param Güvende ile aldım. Ödeme onaylandı. Satıcı yarın kargoya vereceğini söyledi. Ve ilan yayından kaldırıldı. Olası bir dolandırıcılık ile ilgili bir şüphem yok. Ama diyelim ki ürün gelmezse ben paramı nasıl geri alacağım? Dolandırılmam mümkün mü?

Onda da bazı ince uyanıklıklar yapılabiliyor. Satıcı değill alıcı taraflı oluyor bu tip durumlar.

Sadece Param Güvende bedelini alamazsın

Evet doğru. Ama şu şekilde geri alabilir. Eğer satıcı ürünü satmak için onaylamazsa veya onaylayıp belirtilen süre içinde kargolamazsa. Çünkü Param Güvende hizmetini kullanamadığı için o hizmet bedelini de geri alır.

Bu sabah mobil üzerinden Sahibinden'in kendi uygulamasından 2. el bir sistem aldım. Ürün şehir dışında. Param Güvende ile aldım. Ödeme onaylandı. Satıcı yarın kargoya vereceğini söyledi. Ve ilan yayından kaldırıldı. Olası bir dolandırıcılık ile ilgili bir şüphem yok. Ama diyelim ki ürün gelmezse ben paramı nasıl geri alacağım? Dolandırılmam mümkün mü?
Büyük ihtimalle ürünü alıp onaylamadıkça para satıcıya geçmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı