Sahibinden Param Güvende ile satış yapılmalı mı?

Rankzz

Hectopat
Daha fazla  
Online satış yapan biri değilim, elimde kullanıp beğenmediğim bir ürün vardı ondan dolayı satışa çıkardım.
Az önce ürünün satışını sahibinden Param Güvende ile onayladım.

Ama satıcı için kötü olduğunu duyunca satışı iptal etsem mi diye düşünmeye başladım.

Ürünü hem benim(satıcı) hem de alıcı için daha güvenle gönderebileceğim bir yer var mı?
Yoksa sahibinden üzerinden satmalı mıyım?

Online satış yapan biri değilim, elimde kullanıp beğenmediğim bir ürün vardı ondan dolayı satışa çıkardım.
Az önce ürünün satışını sahibinden Param Güvende ile onayladım.

Ama satıcı için kötü olduğunu duyunca satışı iptal etsem mi diye düşünmeye başladım.

Ürünü hem benim(satıcı) hem de alıcı için daha güvenle gönderebileceğim bir yer var mı?
Yoksa sahibinden üzerinden satmalı mıyım?
Satıcıyı korumaz dikkatli olun

Ürünü paketlerken sağlam olduğunu ve seri numarasını çekin. Param güvende satıcıdan çok alıcıyı korur. Karşı taraf ürünü bozukla değiştirirse elinizde kanıt olsun.
ürünü az önce paketledim, ürünü tamemen açıp fotoğrafınımı alıyım?
Satıcıyı korumaz dikkatli olun
evet hocam bende ondan dolayı şüpheye düştüm. ilk kez online satış yapıcam

Ben çok satış yaptım bir kere sıkıntı yaşadım tabii senin yaşayacağın anlamına gelmez. Geçen hafta ilk defa iade aldım adamın iade sebebi de "mouse'nin şarjı az gidiyor" demesiydi halbuki 2 Kasım 2024 tarihinde alınan ürünün şarjı nasıl hızlı bitebilirdi ki. Meğerse adam Logitech'in yanında gönderdiği mouse kapağını ve dongleyi içiden almış öyle iade etmiş. Adamı aradım meşgule düşüyor yazıyorum tek tik oluyor beni her yerden engellemiş. Allah'tan kargocu tanıdıktı da iade gelen ürünün başında 5 dakika bekletip paketi açtırtıp, zabıt tutturdum konuyu öyle çözdüm. Yoksa çok başınız ağrır dikkat edin.

Ben çok satış yaptım bir kere sıkıntı yaşadım tabii senin yaşayacağın anlamına gelmez. Geçen hafta ilk defa iade aldım adamın iade sebebi de "mouse'nin şarjı az gidiyor" demesiydi halbuki 2 Kasım 2024 tarihinde alınan ürünün şarjı nasıl hızlı bitebilirdi ki. Meğerse adam Logitech'in yanında gönderdiği mouse kapağını ve dongleyi içiden almış öyle iade etmiş. Adamı aradım meşgule düşüyor yazıyorum tek tik oluyor beni her yerden engellemiş. Allah'tan kargocu tanıdıktı da iade gelen ürünün başında 5 dakika bekletip paketi açtırttıp, zabıt tutturdum konuyu öyle çözdüm. Yoksa çok başınız ağrır dikkat edin.

Hocam deneyiminizi paylaştığınız için sağ olun. En iyisi ben içini vesaile tamamen çekiyim. Tekrar paketliyim yolluyim bu sayede bir sıkıntı olursa en azından garantide olurum.

Hocam deneyiminizi paylaştığınız için sağ olun. En iyisi ben içini vesaile tamamen çekiyim. Tekrar paketliyim yolluyim bu sayede bir sıkıntı olursa en azından garantide olurum.
Evet video önemli ben de hep video çekerim paketlerken yoksa param güvende sistemi tamamiyle alıcıyı koruyor. Umarım başınız ağrımaz da sağ salim satışı gerçekleştirirsiniz. Bu iade konularında dolap çok iyi mesela alıcıyı da koruyor satıcıyı da koruyor. Sahibinden'de ki sistemde resmen açık var.

Evet video önemli ben de hep video çekerim paketlerken yoksa Param Güvende sistemi tamamiyle alıcıyı koruyor. Umarım başınız ağrımaz da sağ salim satışı gerçekleştirirsiniz. Bu iade konularında dolap çok iyi mesela alıcıyı da koruyor satıcıyı da koruyor. Sahibinden'de ki sistemde resmen açık var.

Hocam alıcı ürünün önemsiz bitane buttonuna çalışmıyor dedi ama ben kullandığım zaman çalışıyordu.
Dolandırıcıya denk geldim herhalde.
Ürünü alıp ödememe gibi bir durum yapabilir mi?
Ürünün içindeki her şeyin videosunu almıştım.
Şunu yap yada şunu yapma dediğiniz birşey varmı?

H

Hocam alıcı ürünün önemsiz bir tane buttonuna çalışmıyor dedi ama ben kullandığım zaman çalışıyordu.
Dolandırıcıya denk geldim herhalde.
Ürünü alıp ödememe gibi bir durum yapabilir mi?
Ürünün içindeki her şeyin videosunu almıştım.
Şunu yap ya da şunu yapma dediğiniz bir şey var mı?

Hayır öyle bir şey olamaz şayet ürünü onaylamazsa otomatik olarak kabul eder veya iade talebi oluşturur 5 gün içinde tarafına kargolaması gerekir. Ürünün tüm aksanlarının çalıştığına dair video elinde varsa bunu adama ilet eğer hala direnirse sahibindene ilet. Maalesef çok yapacağın bir şey yok dediğim gibi Param Güvende alıcıyı koruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı