Sahibinden Param Güvende nasıldır?

Tamamen tüketici odaklı bir sistem, parayı ödüyorsunuz Sahibinden parayı saklıyor satıcı kargoyu gönderdiğine dair onay veriyor kargo size ulaştığında onay veriyorsunuz böylelikle para satıcıya geçmiş oluyor Sahibinden burda Escrow görevi görüyor, ufakta bir komisyon alıyor tabii ki.

Param Güvende hizmeti için 35 TL ödersiniz. Kargo ücretsiz. Ürünü teslim aldıktan hemen sonra size mesaj gelir. Onay isteği. Ürünü beğenmezseniz onay vermezsiniz, geri kargolarsınız ve paranız size iade edilir. Beğenirseniz, onay verirsiniz ve para satanın hesabına geçer.

Param Güvende hizmeti için 35 TL ödersiniz. Kargo ücretsiz. Ürünü teslim aldıktan hemen sonra size mesaj gelir. Onay isteği. Ürünü beğenmezseniz onay vermezsiniz, geri kargolarsınız ve paranız size iade edilir. Beğenirseniz, onay verirsiniz ve para satanın hesabına geçer.

Keske dediginiz gibi 35TL ucret istese hocam. 2500TL'lik telefon icin 250TL komisyon aliyor. Cevremde aradigim model olmadigi icin Sahibinden'den bakiyorum. Eger tuketiciyi koruyan bir sistemde kargoyu ve cihazi acarken videoya alirim elimde kanit bulunmasi adina. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Keske dediginiz gibi 35TL ucret istese hocam. 2500TL'lik telefon icin 250TL komisyon aliyor. Cevremde aradigim model olmadigi icin Sahibinden'den bakiyorum. Eger tuketiciyi koruyan bir sistemde kargoyu ve cihazi acarken videoya alirim elimde kanit bulunmasi adina. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Evet hocam haklısınız. Eksik bilgi için üzgünüm. Ben de yeni öğrendim. Aldığınız ürüne göre değişiyor komisyon.

Alıcı iseniz sorun yok ancak satıcı iseniz her türlü hile hurdayı gördüm.

Aliciyim hocam. Satici İstanbul'da bir telefoncu biraz da ona guvenerek alacagim yakin zamanda. Cihazi alirken kargocuyla bakacagim ve incelerken ne olur olmaz diye videoya alacagim bu zaman kimin ne yapacagi belli olmuyor maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı