Sahibinden Param Güvende satış için kullanılır mı?

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Anker Soundcore R100 bluetooth kulaklığımı satacağım. Forumda da ilanını açarım. Sahibinden Param Güvende hizmeti tamamen alıcıyı koruyor. Kardeşim ben ürünü alıcıya kargoladım, alıcıya ulaştı ondan sonra alıcı ürünü çizdi bozdu sonra geri iade hakkını kullandı. Ee o zaman sen benim neremi koruyorsun? Ürün gitmiş oluyor? Bu durumda ne yapacağım?

Maalesef öyle. Göndereceğin adamda aynı kulaklığın bozuk olanı varsa onu bile gönderebilir. Eğer satıcıysan mümkün mertebe elden alışveriş yapmaya çalış.

Yapacak birşey yok hocam, elden satış yapmaya çalışın.
Dolap gibi yerlerdede aynıdır durum diye tahmin ediyorum

Konuyla alakasız ama niye satıyorsunuz ve ne kadara satıyorsunuz öğrenebilir miyim :D

Bu kalpazanlıklar genellikle ekran kartlarında çıkıyor. İlgili alıcı ürünle gerçekten ilgileniyorsa zaten mesajla geri dönüş yapıyor. Ürünün seri numarası ve kargo teslim görüntülerin olsun yeter.
Satış sonrası fotoğraf çekin bir problem olmaz diyor, az önce Sahibinden müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm. Ama ben pek güvenemiyorum, çizer mizer bir şey yapar her üründen her şey beklenir yani.

Ben IBAN üzerinden parayı alıp kargolayarak GTX 750 Ti satmıştım. Eğer yeteri kadar karşı tarafa güven verirseniz, sağlarsanız alacak olan zaten alıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı