EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 29 Mayıs 2023 #1 Ben bir ürün almıştım satıcı arkadaş da siparişi kargolamadan önce iptal etti. Şimdi ben bu ürüne 60₺ hizmet bedeli ödemiştim. O hizmet bedeli bana geri gelecek mi? İnternette net bir bilgi bulamadım.
Ben bir ürün almıştım satıcı arkadaş da siparişi kargolamadan önce iptal etti. Şimdi ben bu ürüne 60₺ hizmet bedeli ödemiştim. O hizmet bedeli bana geri gelecek mi? İnternette net bir bilgi bulamadım.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.142 Makaleler 3 Çözümler 194 29 Mayıs 2023 #2 Gelecek. Hizmet bedeli sadece iade durumunda iade edilmiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 29 Mayıs 2023 #3 ItsAllGoodman dedi: Gelecek. Hizmet bedeli sadece iade durumunda iade edilmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ortalama ne zaman yatar başka ürün alacağım ve 31 Mayis`ta Paycell kart kampanyası bitiyor. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Gelecek. Hizmet bedeli sadece iade durumunda iade edilmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ortalama ne zaman yatar başka ürün alacağım ve 31 Mayis`ta Paycell kart kampanyası bitiyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.142 Makaleler 3 Çözümler 194 29 Mayıs 2023 #4 EREN SATAR dedi: Teşekkürler ortalama ne zaman yatar başka ürün alacağım ve 31 Mayis`ta Paycell kart kampanyası bitiyor. Genişletmek için tıkla... Net bir şey diyemem ama 31 Mayıs'a kadar gelmesi mümkün. Artı 0 Eksi
EREN SATAR dedi: Teşekkürler ortalama ne zaman yatar başka ürün alacağım ve 31 Mayis`ta Paycell kart kampanyası bitiyor. Genişletmek için tıkla... Net bir şey diyemem ama 31 Mayıs'a kadar gelmesi mümkün.