Sahibinden sıfır MacBook almak

Yalnız kapalı dediğin ürün hasarlı ürün olarak tespit edilip alınmış ürün olabilir. Bu şekilde yurtdışından çok ürün getiriliyor bizzat bu işlerle yıllardır uğraşıyorum ben. Kapalı kutu diye temiz sanmayın yani. Tabi ben hacim olarak büyük alıyorum satıyorum güven benim için önemli.

Adresimi paylaşırım profillerimi iş hayatımı çalıştığım yeri işletmemi vesaire. Adam güvenmiyorsa artık ben de güvenmiyorum zaten almıyorum. Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım. Hep şu şekilde yaptım işlemlerimi.
Bu argümanla diyorsunuz ki koskoca trilyon dolarlık şirket apple üretim yapmayı bilmiyor, hasarlı ürünü kutulayacak, bunları geri toplamayıp insanlara bunun ticaretini yaptıracak. Anlattıklarınız fanteziden ibaret, elektronik zaten şans işidir, üretici kaynaklı bir sorunda garanti kullanılır. Aldığınız ya da sattığınız şeyin " hacmi" önemli değildir, bir şey alıyorsanız parasını verirsiniz bu kadar basit. Ürünün faturası var, seri numarası var checkoverage dan kontrol edince çıkmış halen yarısını ver yarısını tut mottonuzu savunuyorsunuz. Araba-ev alırken de diyin bakalım aynısını, ben bi 10bin km yol yapayım sorun yoksa kalan yarısını vereyim diyin ne diyorlar size :D :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı