Sahibinden taksit nasıl yapılıyor?

lekwiny

Hectopat
Daha fazla  
2 .el 6 taksit RTX 2060 almayı düşünüyorum ama aklıma takılan sorular var. 1: Ben taksitle alınca müşteri parası peşin gider mi ve sıkıntı yasar mi? 2: Ürün bozuk çıkarsa iade şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. El 6 taksit RTX 2060 almayı düşünüyorum ama aklıma takılan sorular var. 1: Ben taksitle alınca müşteri parası peşin gider mi ve sıkıntı yasar mi? 2: Ürün bozuk çıkarsa iade şansım var mı?

Param Güvende ile alıyorsunuz muhtemelen. Kartı denemeniz için size belli bir süre veriliyor. O süre zarfında kart bozuksa iade edebilirsiniz. Siz onaylayana kadar ya da o süre bitene kadar para karşı tarafa geçmez zaten.

1. Sahibinden, ucretin tamamini saticiya kendi para havuzundan yolluyor. Sen ise taksitli odemeni Sahibinden'e yapiyorsun.
  2. Evet, boyle bir hakkin var. Ancak 3 gun icerisinde iade etmen gerekir yoksa otomatik olarak onaylanmis kabul edilir.

2 .el 6 taksit RTX 2060 almayı düşünüyorum ama aklıma takılan sorular var. 1: Ben taksitle alınca müşteri parası peşin gider mi ve sıkıntı yasar mi? 2: Ürün bozuk çıkarsa iade şansım var mı?
Taksit yaparsanız kartla ödemeyi de taksit taksit alırsınız. Yani 6 taksit yaparsanız ve iade ederseniz Kart limiti size 6 ayda geri ödenir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı