Sahibinden ürün almak

Teşekkürler dostlar.

GET güvenli değil midir?
Bununla ilgili GET ile satış yapan arkadaşın isyanını görmüştüm Donanım Haber'de. Sattığı ürünün içerisindeki parçayı değiştirip iade istenmiş. aynı şekilde elindeki malzeme ile S/N numaralarını değiştirerek iade edildiği gibi birçok alengirli şeyler vardı. Google'a "Sahibinden GET Dolandırıcılığı" yazarsanız görürsünüz çeşit çeşit paylaşımları. Halka açık yerde elden alışveriş yapabiliyorsanız yapın, yoksa bir bardak soğuk su içme olasılığınız olur az da olsa.

Başka örnek;

Bununla ilgili GET ile satış yapan arkadaşın isyanını görmüştüm donanım Haber'de. Sattığı ürünün içerisindeki parçayı değiştirip iade istenmiş. Aynı şekilde elindeki malzeme ile s/n numaralarını değiştirerek iade edildiği gibi birçok alengirli şeyler vardı. Google'a "sahibinden GET dolandırıcılığı" yazarsanız görürsünüz çeşit çeşit paylaşımları. Halka açık yerde elden alışveriş yapabiliyorsanız yapın, yoksa bir bardak soğuk su içme olasılığınız olur az da olsa.

Başka örnek;

Hocam ben alıcıyım, sadece masumca ürün almak istiyorum. 😂

Hocam ben alıcıyım, sadece masumca ürün almak istiyorum. 😂
Şöyle düşünün. Siz ürünü GET ile aldınız ve ürün arızalı çıktı. Geri gönderdiniz ama adam bir şekilde ürünün çalışır durumda olduğunu ispatlıyor. Ne yaparsınız?

Ben sadece olan biteni görün diye anlatıyorum bunları. Bu devirde babanıza bile güvenmeyeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı