Sahibinden üzerinden anlaşılan satıcı eve almak istemiyor

azandemm

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bugün Sahibinden'de birisiyle bilgisayar icin konustum ve sonrasında whatsaba gecmek istedim. Az önce güvenlik sebebiyle eve alamayacağım sizi istediğiniz test varsa yapıp videosunu atayım dedi b. İr tık güvensiz geldi nasıl bir test yaptırabilirim? Paramı çöpe atmak istemiyorum. Acil olursa sevinirim.

Eve almak istememesi normal bence. Bende kaç defa satış yaptım hiçbirinde evin içine sokmadım kimseyi, ya ortak bir yerde buluşup ya da alıcının evine-dükkanına götürüpte test yaptırdım.

Bi internet cafeye gidip monitörünün olmadığını ve test etmek için ücretiyle kasayı sizin monitörlerden birine bağlabilir miyim diye sor. 1 dükkan kabul etmezse diğeri kabul eder. Test etmeden almayın. Satıcıyı internet cafeye çağırır orada testleri yaparsın. Buna da yanaşmazsa bir sıkıntı vardır kasada.

Merhaba bugün Sahibinden'de birisiyle bilgisayar icin konustum ve sonrasında whatsaba gecmek istedim. Az önce güvenlik sebebiyle eve alamayacağım sizi istediğiniz test varsa yapıp videosunu atayım dedi b. İr tık güvensiz geldi nasıl bir test yaptırabilirim? Paramı çöpe atmak istemiyorum. Acil olursa sevinirim.
Bi kafede falan buluşmayı teklif et onu da reddederse alma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı