Açarken kayıt yapmadım ama üründe hiç tepki yok ışığı bile yanmıyor ama tüm dekont elimde kargo kağıdı ve gönderdiği kutuda elimde (Dayson yazan bi kutuyla gönderdi.)
Fiyat yüksek, büyük ihtimalle olur. İnternetten dilekçe örneğine bakın dilekçeyi yazın, denkotu ve yazışmaları arkasına ek olarak koyun ve cumhuriyet savcılığına gidin orada yardımcı olurlar zaten, sizden verdiklerinizi alıyorlar ve size dava takip numarası veriyorlar sonra artık dava dönüşürse evinize posta ile kagıt gonderiyorlar zaten.
İban kimin adına? eğer adamın adına değilse, bir şey olması zor. Elinizde ürünün siz aldığınızda çalışır olduğunu kanıtlayacak bir şey de yok muhtemelen. İban işini iyice kontrol edin.
Fiyat yüksek, büyük ihtimalle olur. İnternetten dilekçe örneğine bakın dilekçeyi yazın, denkotu ve yazışmaları arkasına ek olarak koyun ve cumhuriyet savcılığına gidin orada yardımcı olurlar zaten, sizden verdiklerinizi alıyorlar ve size dava takip numarası veriyorlar sonra artık dava dönüşürse evinize posta ile kagıt gonderiyorlar zaten.
Peki servise gidip hasar kaydı çıkartırsam nasıl olur? Örneğin anakart yada bir parçası bozuk raporu alsam? İçini açarlarsa haksız duruma düşer miyiz? Şuan hiç ellemedim sadece çalıştırmayı denedim.
İban kimin adına? eğer adamın adına değilse, bir şey olması zor. Elinizde ürünün siz aldığınızda çalışır olduğunu kanıtlayacak bir şey de yok muhtemelen. İban işini iyice kontrol edin.
Peki servise gidip hasar kaydı çıkartırsam nasıl olur? Örneğin anakart bozuk raporu alsam? İçini açarlarsa haksız duruma düşer miyiz? Şu an hiç ellemedim sadece çalıştırmayı denedim.
IBAN kendi adına kargoyuda aynı kişi veriyor çünkü.
Kargoya veren kişi, IBAN nosunun sahibi kişi ve sizin ürün için mesajlaştığınız kişi aynı mı? Bunlardan bir tanesi bile farklı olursa sıkıntı. Bu genelde kullanılan bir yöntem. Kişi ilanı açar, paraya farklı isimde birinin IBAN'ına yollatır. Yollayan kişi dikkat etmez. Bunu kullanıyorlar.
Kargoya veren kişi, IBAN nosunun sahibi kişi ve sizin ürün için mesajlaştığınız kişi aynı mı? Bunlardan bir tanesi bile farklı olursa sıkıntı. Bu genelde kullanılan bir yöntem. Kişi ilanı açar, paraya farklı isimde birinin IBAN'ına yollatır. Yollayan kişi dikkat etmez. Bunu kullanıyorlar.
Peki servise gidip hasar kaydı çıkartırsam nasıl olur? Örneğin anakart ya da bir parçası bozuk raporu alsam? İçini açarlarsa haksız duruma düşer miyiz? Şu an hiç ellemedim sadece çalıştırmayı denedim.
IBAN kendi adına kargoyuda aynı kişi veriyor çünkü.
Usta yanlış anlama ama çok önlemsiz davranmışsın, o kadar yüksek bir meblayı güvensiz alışverişte kullanmışsın ve geldiginde açılış videosu da çekmemişsin, daha dün sıfır televizyon aldım sıfır olmasına ragmen açarken video aldım ne olur ne olmaz diye. Umarım bir gelişme yaşarsınız. Siz zaman kaybetmeden bir adliyeye gidin orada bilgi alın daha iyi bilgi verirler.