Sahibinden üzerinden dolandırıcılık

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bana bir tecrübe oldu. Konuyu okuyan belkide başka arkadaşlar için de uyarı olur.

Umarım ucuza yaptırabilirim elimde patlamaz.
Elektronik bilgin varsa devre kartına bak istersen belki basit bir kısa devre yapıyordur. Ya da belki elektrik gitmiyordur. Zararın neresinden dönersen kâr.

Elektronik bilgin varsa devre kartına bak istersen belki basit bir kısa devre yapıyordur. Ya da belki elektrik gitmiyordur. Zararın neresinden dönersen kâr.
Playstation tamircisi buldum birtane çevremde ona yazdım yapar mısınız diye.

Direksiyon setlerinin de tamirini yapıyoruz getir bakalım dedi.

İnşallah bari en fazla 500 tl ile işin içinden çıkarım. İnsanı en çok üzen şey paradan çok aldatılıp zamanının böyle oradan oraya koşturmakla geçiyor olması ve hevesin kırılması.

PlayStation tamircisi buldum bir tane çevremde ona yazdım yapar mısınız diye.

Direksiyon setlerinin de tamirini yapıyoruz getir bakalım dedi.

İnşallah bari en fazla 500 TL ile işin içinden çıkarım. İnsanı en çok üzen şey paradan çok aldatılıp zamanının böyle oradan oraya koşturmakla geçiyor olması ve hevesin kırılması.

Hocam hevesinizi tekrar kırmak istemem fakat bir bakım + temizlik bile 300TL :D bu arada piyasaya bakdımda siz yine uyguna almışsınız geçen yıl ben aldım aynı direksiyonu o zaman bile 3000 3500TL civarıydı, tamir parası sorunsuz bir G27 fiyatına eşitlenir diye düşünüyorum, bu arada parayı attığınız adamın adını soy adını sosyal medyada aratıp adamla konuşmayı deneyebilirsiniz, elinizde ne delil var ne de bir kesinlik bu yüzden bir üst seviyeye taşıyabileceğinizi sanmıyorum durumu.

Hocam hevesinizi tekrar kırmak istemem fakat bir bakım + temizlik bile 300TL :D bu arada piyasaya bakdımda siz yine uyguna almışsınız geçen yıl ben aldım aynı direksiyonu o zaman bile 3000 3500TL civarıydı, tamir parası sorunsuz bir G27 fiyatına eşitlenir diye düşünüyorum, bu arada parayı attığınız adamın adını soy adını sosyal medyada aratıp adamla konuşmayı deneyebilirsiniz, elinizde ne delil var ne de bir kesinlik bu yüzden bir üst seviyeye taşıyabileceğinizi sanmıyorum durumu.
Bari tamir etsinler de sorunsuz G27 ye eşitlensin. :/ Cihaz hiç çalışmıyor tamir edebilirler mi acaba. Parçası bulunur mu neyi varsa..

Arkadaşlar bende ürün sattım alıcı refli birisi eğer parayı nakit istemiyorum ya ATM yanından ya da IBAN'dan alacağım ama IBAN'dan yolladığı parayı geri alamaz de mi?

Pahalıya almış ya da ben uyguna verdim ben G27'yi 3000TL'ye sattım bugün.

Arkadaşlar bende ürün sattım alıcı refli birisi eğer parayı nakit istemiyorum ya ATM yanından ya da IBAN'dan alacağım ama IBAN'dan yolladığı parayı geri alamaz de mi?

Hocam pahalıya değil siz ucuza vermişsiniz, IBAN'dan yolladığı parayı geri alamaz evet.

Keşke bana satsaydın niye çıkmadın sen karşıma :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı