Sahibinden üzerinden dolandırıcılık

Bir sonuç çıkmaz. Adam bu benim sattığım ürün değil der.
Satış sözleşmesi yapmanız gerekirdi. "şu seri numaralı ürünü, şu T.C. kimlik numaralı şahıstan, şu tarihte X fiyatına aldım. Satıcı ürünün sorunsuz şekilde çalıştığını beyan etmiştir. İsim soy isim imza. Geçmiş olsun tamir ettirmeye çalış.

Belki direksiyon bozuk değildir nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Belki sadece kablosunda bir sorun vardır. Driver yükleyince direksiyonu görmüyor mu test ettiniz mi?
Driver yükledim. Direksiyonu görmedi ne yaptıysak başka bilgisayarda da denedik gene görmedi. Fişe takınca ışığı yanması lazım normalde oda yok..

Tamirci var bunları yapan evimin orda ama içini açarsa haksız duruma düşer miyim ondan emin değilim.

işte burası sıkıntı. Eğer elden verseydi iban'ı hiç sansınız yoktu ama size mesaj olarak attığı için şansınız var. İban'a gönderilecek paranın ürün için olduğunu da söylediği mesajı vardır?
Açıklamaya direksiyon yazmıştım.

Yani şimdi kayıt almamışsın kutuyu açarken. Adama güvenip paraya atman bi hata, kargo gelince kayıt almaman ayrı bir hata. Savcılık nerden bilecek sana sorunlu geldiğini? Ürün geldiğinde sağlamdı ve sen bozdun derlerse nasıl bir kanıt sunacaksın? Şimdiden geçmiş olsun. Bir musibet bin nasihattan iyidir.

Driver yükledim. Direksiyonu görmedi ne yaptıysak başka bilgisayarda da denedik gene görmedi. Fişe takınca ışığı yanması lazım normalde oda yok..

Tamirci var bunları yapan evimin orda ama içini açarsa haksız duruma düşer miyim ondan emin değilim.

Açıklamaya direksiyon yazmıştım.
İban ile alakası yok. Adam size ürünü yollamış parayı yollayıp ürünü almadıysan öyle yapabilirdin.

Belki sen bozdun? Dava açamazsın maalesef.

En fazla savcılıkta suç duyurusunda bulunur. Savcı davayı açmaz. Biz bariz şekilde dolandırıldık 15 bin lira dekont, banka açıklamaları vs. her şey vardı ona bile dava açmadı.
Dostum sen dediğimi yap parayı haram et geç. Tamir ettir ürünü kullan gitsin. Kulağına küpe olsun devir çakalların devri kimseye güvenme, elden deneyerek alışveriş yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı