Sahibinden üzerinden sıfır telefon alınır mı?

Bwerken

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2020
Mesajlar
1.791
Makaleler
2
Çözümler
3
Arkadaşlar selam, 20k civarı bütçe ile kardeşime kamera odaklı telefon alacaktım ama piyasa saçma derecede uçtuğu için bakınırken sahibinden üzerinde normalinden daha ucuz şekilde ithalatçı garantili satış yapıyorlar. Güvenli midir bilmiyorum ama 10k daha az verme hususunda 2 yıl garantiden feragat edilebilir gibi, orijinal ürün olduğu sürece sorun olmaz diye düşünüyorum sonuçta. Linki aşağıya bırakıyorum POCO F5 alacaktım kardeşime ama POCO F5 normalde en ucuz 18k iken sahibindende bunu abisi POCO F5 Pro 15k ve onunda abisi K60 19k. Eğer gerçekten okeyse ve sorun olmazsa almayı düşünüyorum, tecrübesi veya bilgisi olan var mıdır?

 
Son düzenleyen: Moderatör:
S22 o bütçede en iyi kameraya sahip fakat batarya performansı kötü.
Genel itibari sadece kamerayı esas almadığımda sıfır olarak en iyisi F5 gibi duruyor. Diğer telefonlarda belki kamera daha iyi ama diğer özelliklerde geri kalıyor gibi. Kardeşimde A50 var zaten ne alsam yetecektir ama almışken bir kere almak istiyorum. Başka tavsiyeniz var mıdır? Birde sorduğum gibi sahibinden gibi sitelerde normale nazaran ithalatçı garantili ürün satan firmalar güvenli midir?
 
İstanbul'da bir sürü satıcı var sıkıntı yaşarsan zan altında kalmak istemem. Doğubank'a bir uğra.
 
İstanbul'da bir sürü satıcı var sıkıntı yaşarsan zan altında kalmak istemem. Doğubank'a bir uğra.
Bu arada iki farklı satıcıyı aradım ikisi de şu şekilde dönüş yaptılar. Ürünler yurt dışı olduğu için ucuz fiyatta, 500 TL ile kayıt ediyorlarmış. Çalıntı IMEI yapacaklardır diye tahmin ediyorum.
 

Geri
Yukarı