Eki Görüntüle 2422696
Arkadaşlar sizlere sorum;
Sahibinden Yepy'den telefon alınır mı?
Yenilenmiş telefon alınır mı?
Fotoğrafta belirttiğim fiyata uygun mu?
Peki sence bu yenilenmiş telefon almak mı, yurtdışı kayıtlı sıfır kapalı kutu almak mı? 4 Ay kapalı kalacak ama en azından bozulacak derdi olmaz diye düşünüyorumDaha yeni çıktı yorum yapmak zor ama direkt yenilenmiş telefonları sevmiyorum önermiyorum ne olduğu belli olmuyor. kimisine iyisi kimisine kötüsü denk gelebilir.
Eki Görüntüle 2422696
Fiyat ve taksit olarak pek bir avantaj göremedim. Yepy Axsess ve Maximum'da peşin fiyatına 3 taksit yapıyor, rakipleri ise aynı model cihazda 6 taksit yapıyor. Ayrıca fiyat olarak da diğerlerine göre bir fark göremedim.Eki Görüntüle 2422696
Peki sence bu yenilenmiş telefon almak mı, yurt dışı kayıtlı sıfır kapalı kutu almak mı? 4 ay kapalı kalacak ama en azından bozulacak derdi olmaz diye düşünüyorum.
Görseldeki aynı ürünü aldım. Kargo bekliyorum geldiginde yorum yapacagım.
Ürün geldi söylenen gibi çizik vs yoktu ama ekran yan sanayi ve 120 Hz değildi ben bildigim için anladım bilmeyen adam anlamayabilir. Sadece pil ve arka kapak değilmiş yazıyordu halbuki. İade ettim umarım kısa sürede iade ücretini alabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.