Sahibinden Yepy'den telefon alınır mı?

awaree0

Decapat
Daha fazla  
1739399867613.png

Arkadaşlar sizlere sorum;
Yenilenmiş telefon alınır mı?
Fotoğrafta belirttiğim fiyata uygun mu?

Eki Görüntüle 2422696

Daha yeni çıktı yorum yapmak zor ama direkt yenilenmiş telefonları sevmiyorum önermiyorum ne olduğu belli olmuyor. kimisine iyisi kimisine kötüsü denk gelebilir.

Daha yeni çıktı yorum yapmak zor ama direkt yenilenmiş telefonları sevmiyorum önermiyorum ne olduğu belli olmuyor. kimisine iyisi kimisine kötüsü denk gelebilir.
Peki sence bu yenilenmiş telefon almak mı, yurtdışı kayıtlı sıfır kapalı kutu almak mı? 4 Ay kapalı kalacak ama en azından bozulacak derdi olmaz diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 2422696

1 sene önce dedeme ve bir yakınımıza yenilenmiş telefon aldık telefonlar 6 ay geçmeden anakart arızası verdiler bence yenilenmiş telefon almak mantıksız.

Eki Görüntüle 2422696

Fiyat ve taksit olarak pek bir avantaj göremedim. Yepy Axsess ve Maximum'da peşin fiyatına 3 taksit yapıyor, rakipleri ise aynı model cihazda 6 taksit yapıyor. Ayrıca fiyat olarak da diğerlerine göre bir fark göremedim.

Son düzenleme:
Peki sence bu yenilenmiş telefon almak mı, yurt dışı kayıtlı sıfır kapalı kutu almak mı? 4 ay kapalı kalacak ama en azından bozulacak derdi olmaz diye düşünüyorum.

İkisi bambaşka şeyler 18 bin TL ucuza 16 pm alırsın o şekilde. Karar senin ama TR alacaksan yenilenmiş yerine 2.el temiz al geç hem bundan daha uyguna bulursun hem de 2.el temiz olur.

görseldeki aynı ürünü aldım. kargo bekliyorum geldiginde yorum yapacagım

ürün geldi söylenen gibi çizik vs yoktu ama ekran yan sanayi ve 120 hz değildi ben bildigim için anladım bilmeyen adam anlamayabilir. sadece pil ve arka kapak değilmiş yazıyordu halbuki. iade ettim umarım kısa sürede iade ücretini alabilirim.

Son düzenleme:
Görseldeki aynı ürünü aldım. Kargo bekliyorum geldiginde yorum yapacagım.

Ürün geldi söylenen gibi çizik vs yoktu ama ekran yan sanayi ve 120 Hz değildi ben bildigim için anladım bilmeyen adam anlamayabilir. Sadece pil ve arka kapak değilmiş yazıyordu halbuki. İade ettim umarım kısa sürede iade ücretini alabilirim.

Merhaba bende yepy üzerinde iPhone 14 Pro almayı planlıyorum, iade durumunda ne kadar süre sonra para iadesi oldu yardımcı olabilir misiniz?

Buradaki yorumları okuyun ve ona göre karar verin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı