Sahibinden'de dolandırıldım

  • Konuyu başlatan zero7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 567
Fiyat ne kadardu bu arada? 1000 lira altıyssa ğraşmaya deymez. Arkadaşların dediği gibi bir bardak soğuk su için fakat iftarı bekleyin.
 
500 liraydı. Neyse en azından tecrübe olmuş oldu.
Hocam aslında dava açsanız daha iyi olur. Tekrar düşündümde bu burda söylersem ban yiyeceğim kelimeleri tam anlamıyla karşılayan arkadaş bu miktardan çok daha fazla miktarlarda ücretle milleti dolandırmaya kalkar. Siz zaten dolandırılarak arkadaşın biryerlerini kaldırmışsınızdır, dahada milleti dolandırmaması için dava açmalısınız.
 
Param güvende hizmetini kullansaydın keşke kardeşim. Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin fakat velin olması lazım ki olaya bakılırsa sonuç çıkacağını düşünmüyorum, boşa zaman kaybı olur.

Elinde mesaj geçmişi varsa delil olarak kullanılabilir. Fakat para transferinde bir şey yazmamışsınız, bu yüzden delil yetersiz kalır (Paranız borç ödemesi olarak değerlendirilebilir).
 
Hocam aslında dava açsanız daha iyi olur. Tekrar düşündümde bu burada söylersem ban yiyeceğim kelimeleri tam anlamıyla karşılayan arkadaş bu miktardan çok daha fazla miktarlarda ücretle milleti dolandırmaya kalkar. Siz zaten dolandırılarak arkadaşın bir yerlerini kaldırmışsınızdır, daha da milleti dolandırmaması için dava açmalısınız.

Benim bu konuyu açma sebebimde bu. Zaten çok yüksek bir miktar değil. Ama maalesef diğer arkadaşların söylediğine göre açacağım davadan sonuç çıkma ihtimali düşük.
 
Benim bu konuyu açma sebebimde bu. Zaten çok yüksek bir miktar değil. Ama maalesef diğer arkadaşların söylediğine göre açacağım davadan sonuç çıkma ihtimali düşük.
Açıklama aşırı çok bir şey değiştirmez. Whatsapptan yazıştıysanız whatsappın ve sahibindenin yazışma verme konusunda sıkıntı çıkaracağını sanmam. Orada attığı iban falan görünür zaten. Oraya atıldığını saatten falan anlarlar.
 

Geri
Yukarı