Çözüldü Sahibinden'de kargo nasıl gönderilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Drajmir

Centipat
Yer
Türkiye
Sahibinden'de ürünü nasıl ve nereye kargolarım? Kullanmadığım kitapları kargoluyorum. Param güvende ile koydum ilanı ama param güvende ile koymasaydım ne olurdu? Uzun ve detaylı anlatabilir misiniz? Bu işlerde yeniyim.

Çözüm
Param Güvende ile koymasaydın alıcı sana ya da sen alıcıya güvenecektin önce kargoya verecektin ona ulaşımca kargo sana parayı gönderecekti ya da sana parayı gönderecekti sonrasında sen kargoya verecektin. Param güvendede çok fazla teknolojik eşya satma dolandırılma riskin var.
Param Güvende ile koymasaydın alıcı sana ya da sen alıcıya güvenecektin önce kargoya verecektin ona ulaşımca kargo sana parayı gönderecekti ya da sana parayı gönderecekti sonrasında sen kargoya verecektin. Param güvendede çok fazla teknolojik eşya satma dolandırılma riskin var.

Çözüm
Param güvende ile satılırsa oradan kargo markası seçiyorsun ve şubesine gidip kargoluyorsun gelen kod ile. Param güvende olmadan kargolama yok kişisel bilgileriniz ile iletişime geçip kendi aranızda hallediyorsunuz.

O yüzden sordum param güvende koydum ilanımı. Birçok kişi soru soruyodu muhtemelen 2,3 güne alınır. Bu benim ilk tecrübem olacak eğer dolandırılırsam param güvende ile koymadan satış yapacağım. İlanın fiyatı 399 ama kitapların normal fiyatı 680 Tl ve kitapları az kullandım. Fiyatı yükseltmem gerektiğini düşünüyorum sizin fikiriniz nedir arttırayım mı?

Fiyat yükseltirsen bereketi kaçar ve fiyatı uygun diye yazıyorlar sana bu sefer yazmazlar. Bende bir laptop vardı 2500'e koydum baktım çok fazla yazan var 3000'e çıkardım hala daha 2300 veren çıkıyordu sonra paraya ihtiyacım oldu 2000e çok zor verdim. Bu dediğim olay 2 ay içerisinde gerçekleşti belki daha kısa sürede.

Kargo gider para gelmezdi😐

Babama S23 aldık. Adam gönderdi babam inceledi telefoncuya gösterdi öyle attı parayı herkes o şekilde değil. Ama haklısın parayı göndermesek hiçbir şey diyemezdi.

Fiyat yükseltirsen bereketi kaçar ve fiyatı uygun diye yazıyorlar sana bu sefer yazmazlar. Bende bir laptop vardı 2500'e koydum baktım çok fazla yazan var 3000'e çıkardım hala daha 2300 veren çıkıyordu sonra paraya ihtiyacım oldu 2000e çok zor verdim. Bu dediğim olay 2 ay içerisinde gerçekleşti belki daha kısa sürede.

Babama S23 aldık. Adam gönderdi babam inceledi telefoncuya gösterdi öyle attı parayı herkes o şekilde değil. Ama haklısın parayı göndermesek hiçbir şey diyemezdi.
Anladım hocam muhtemelen 2-3 güne alınır çünkü fiyatı uygun girdiğim için çok ilgi çekiliyor ve soru soruluyor. Bu fiyata rağmen pazarlık yapmaya çalışan 1-2 kişi var.

Anladım hocam muhtemelen 2-3 güne alınır çünkü fiyatı uygun girdiğim için çok ilgi çekiliyor ve soru soruluyor. Bu fiyata rağmen pazarlık yapmaya çalışan 1-2 kişi var.

200 lira da deseniz pazarlık yapacaklar çıkar bende yaparım 20 lira 20 liradır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı