Param Güvende ile koymasaydın alıcı sana ya da sen alıcıya güvenecektin önce kargoya verecektin ona ulaşımca kargo sana parayı gönderecekti ya da sana parayı gönderecekti sonrasında sen kargoya verecektin. Param güvendede çok fazla teknolojik eşya satma dolandırılma riskin var.
Param güvende ile satılırsa oradan kargo markası seçiyorsun ve şubesine gidip kargoluyorsun gelen kod ile. Param güvende olmadan kargolama yok kişisel bilgileriniz ile iletişime geçip kendi aranızda hallediyorsunuz.
Kargo gider para gelmezdi![]()
Anladım hocam muhtemelen 2-3 güne alınır çünkü fiyatı uygun girdiğim için çok ilgi çekiliyor ve soru soruluyor. Bu fiyata rağmen pazarlık yapmaya çalışan 1-2 kişi var.Fiyat yükseltirsen bereketi kaçar ve fiyatı uygun diye yazıyorlar sana bu sefer yazmazlar. Bende bir laptop vardı 2500'e koydum baktım çok fazla yazan var 3000'e çıkardım hala daha 2300 veren çıkıyordu sonra paraya ihtiyacım oldu 2000e çok zor verdim. Bu dediğim olay 2 ay içerisinde gerçekleşti belki daha kısa sürede.
Babama S23 aldık. Adam gönderdi babam inceledi telefoncuya gösterdi öyle attı parayı herkes o şekilde değil. Ama haklısın parayı göndermesek hiçbir şey diyemezdi.
Anladım hocam muhtemelen 2-3 güne alınır çünkü fiyatı uygun girdiğim için çok ilgi çekiliyor ve soru soruluyor. Bu fiyata rağmen pazarlık yapmaya çalışan 1-2 kişi var.
Fiyatı daha önceden çok kez düşürdüm. İlk fiyatı 500'dür şimdi biraz daha uygun. Tahminimce 2-3 güne alınabilir size deneyimlerimi buradan aktarırım.200 lira da deseniz pazarlık yapacaklar çıkar bende yaparım 20 lira 20 liradır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.