Sahibinden'de sahte e-posta ile dolandırıcılık

akif mirza12

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Az once Sahibinden uzerinden dolandirilmaya calistim. Konudan kisa olarak bahsediyim. Sizler de bilinclenin. Bu adamlara para kaptirmayalim.
Sahibinden uzerinden detay fotoğraf istediler, ben de WhatsApp uzerinden attim. Sonrasinda alici maili istedi, ekran resmi atti, ben de soyledim sonrasinda shop ile odemeniz onaylanmistir yazili bir ekran resmi atti. Sonrasinda mailime gelen onay tusuna baskami istedi, e-postadan da anlasildigi uzere Sahibinden ile alakasi olmayan bir durum. Sizlere soylemek istedim.

Dosya Ekleri

• IMG_4453.png
    IMG_4453.png
    100,3 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_4452.png
    IMG_4452.png
    299 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_4454.jpeg
    IMG_4454.jpeg
    120,7 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Az once sahibinden uzerinden dolandirilmaya calistim. Konudan kisa olarak bahsediyim. Sizler de bilinclenin. Bu adamlara para kaptirmayalim.
Sahibinden uzerinden detay fotoğraf istediler, ben de WhatsApp uzerinden attim. Sonrasinda alici maili istedi, ekran resmi atti, ben de soyledim sonrasinda shop ile odemeniz onaylanmistir yazili bir ekran resmi atti. Sonrasinda mailime gelen onay tusuna baskami istedi, e-postadan da anlasildigi uzere sahibinden ile alakasi olmayan bir durum. Sizlere soylemek istedim.

Bir de sahibinden üzerinden mesaj yazıp ilanınıza ödeme yaptım, mailinizi verebilir misiniz diyenler var. Başıma 2-3 kere geldi. Engelledim geçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı