Sahibinden'de soyad kısmına ismimiz yazılabilir mi?

Gamer95

Yoctopat
Sahibinden'de bazı ürünler satıyorum param güvende olmadan. Bana güvenen kişiler oluyor sonra ben de hemen ürünlerini aynı gün kargoya veriyorum. Lakin dikkatimi çeken, bana mesaj yazan kaç kişide isimleri acayip acayip almışlar. Sanki forum nicki alır gibi ad soyad almışlar. Kendi isimlerini kullanmıyorlar kaç kişi.

Ben ürünü satarken parayı IBAN'a yollattığım için zaten her türlü alan kişiye adın yanında soyad da vereceğim ama almayan kişiler de görüyor soyadımı. Hani bu yasa dışı bir program kullanan kişiler varmış, ad soyad'dan falan herkesi buluyorlarmış. Acaba soyad kısmına da adımı yazsam olur mu? Mesela Fatih Fatih gibi.

Bu şekilde soyadımı en azından sadece alacak kişiler görür ve herkes görmez. Ama böyle yaparsam kural dışı olur mu ve siteden banlanır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden'de bazı ürünler satıyorum Param Güvende olmadan. Bana güvenen kişiler oluyor sonra ben de hemen ürünlerini aynı gün kargoya veriyorum. Lakin dikkatimi çeken, bana mesaj yazan kaç kişide isimleri acayip acayip almışlar. Sanki forum nicki alır gibi ad soyad almışlar. Kendi isimlerini kullanmıyorlar kaç kişi.

Ben ürünü satarken parayı IBAN'a yollattığım için zaten her türlü alan kişiye adın yanında soyad da vereceğim ama almayan kişiler de görüyor soyadımı. Hani bu yasa dışı bir program kullanan kişiler varmış, ad Soyad'dan falan herkesi buluyorlarmış. Acaba soyad kısmına da adımı yazsam olur mu? Mesela Fatih Fatih gibi.

Bu şekilde soyadımı en azından sadece alacak kişiler görür ve herkes görmez. Ama böyle yaparsam kural dışı olur mu ve siteden banlanır mıyım?

Zaten telefon numaranız gözüküyor o “yasa dışı programlar” numara ile de çalışıyor. Banlanmazsınız ama saçma bir şey de yazmayın oyun nicki gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı