Sahibinden'den 4070 Super alınır mı?

627848

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:
Kart sıfır değil. Bu satıcılardan alışveriş yapmayın. Zaten sıfır satıcılarda 27bine falan 4070 super bulunabiliyor. Param güvende hizmet bedeliyle ikinci el karta sıfır parası vereceksin. Onu geçtim bu paraya 4070 super alınmaz. 9070XT hiç değilse 9070 alınmalı.

Kart sıfır değil. Bu satıcılardan alışveriş yapmayın. Zaten sıfır satıcılarda 27bine falan 4070 Super bulunabiliyor. Param Güvende hizmet bedeliyle ikinci el karta sıfır parası vereceksin. Onu geçtim bu paraya 4070 Super alınmaz. 9070XT hiç değilse 9070 alınmalı.

Katılıyorum, böyle sitelerde satılan hiçbir ürüne sıfır gözüyle bakmayın.

Kart sıfır değil. Bu satıcılardan alışveriş yapmayın. Zaten sıfır satıcılarda 27bine falan 4070 super bulunabiliyor. Param güvende hizmet bedeliyle ikinci el karta sıfır parası vereceksin. Onu geçtim bu paraya 4070 super alınmaz. 9070XT hiç değilse 9070 alınmalı.
Sahibinden'den hiç alınmaz mı hocam?

Katılıyorum, böyle sitelerde satılan hiçbir ürüne sıfır gözüyle bakmayın.
peki hocam 2. el işlemci alınır mı sahibinden'den? Mining olanağı olmaz üstüne zaten işlemciler daha uzun ömürlü olurlar

Sahibinden'den hiç alınmaz mı hocam?

Peki hocam 2. el işlemci alınır mı? Sahibinden'den? Mining olanağı olmaz üstüne zaten işlemciler daha uzun ömürlü olurlar.

İçine sinen az kullanılmış bir işlemci bulursan alınabilir, tavsiyem garantisi devam eden kutulu faturalı alman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı