Sahibinden'den HTC One M8 / LG G3 Alınır mı?

Sizce bu telefon alınır mı?

• Evet

Oy: 2 28,6%
  • Hayır

Oy: 5 71,4%
  • Ben aldım bir sıkıntı çıkmadı.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    7
Kardeşim replikalar ayrı, replika kendini belli eder zaten hertürlü testte.

Zaten kafadaki ilk soru işareti replika mı diye oluyor onun içinde bir test yapman yeterli veyahut cpu-z gibi programlarla bakmadan o telefon öylece alınmaz.
Alacagım adamlar zaten inceleyin önce sonra alın garantsi yok bu cihazın diyor.
Hatta bir tane alıcaktım arızasını buldum hala bekliyorum ben beklerken de sorayım dedim.

Ben bu adamlardan biriyle görüştüm. Gittim inceledim. Bunları Dubai'den veya Bulgaristan'dan getiriyorlarmış. CpuZ yükleyince işlemcisinin MTK olduğu gözüküyor. Fakat jelatininde Snapdragon yazıyor. Tamamen düzmece. Ayrıca çakma imei telefon kullanmak suçtur. Herhangi bir adli soruşturma geçirirsen başın belaya girebilir. G2, G3, V10, Note 2, Mega, M8 ve M9 üretiliyormuş.

Ne alayım hocam 550 tlye alabılecek bır sey önerirsen
Antutu'dan test yap kardeşim. Orada telefonun donanımı yazar.

G3 almayı düşünürsen telefonunun model numarasına göre hidden menu kodunu yazarak replika olup olmadığını anlayabilirsin. Yazdığın kodla hidden menu açılmıyorsa replikadır.

Kodlar:

D855 = *#3845#*855#
D850 = 3845#*850#
D990 = 5689#*990#
D851 = 3845#*851#

Ben bu adamlardan biriyle görüştüm. Gittim inceledim. Bunları Dubai'den veya Bulgaristan'dan getiriyorlarmış. CpuZ yükleyince işlemcisinin MTK olduğu gözüküyor. Fakat jelatininde Snapdragon yazıyor. Tamamen düzmece. Ayrıca çakma imei telefon kullanmak suçtur. Herhangi bir adli soruşturma geçirirsen başın belaya girebilir. G2, G3, V10, Note 2, Mega, M8 ve M9 üretiliyormuş.

Alacağım yerde GM discovry serisi
M7 S4 S3 felan da var ve her suçun cezası verilmiş olsaydı zaten satışa sunulmazdı açık açık ;)

telefonu aldım hiçbir sorunu yok sadece güncelleme otomatık degıl onun dısında bedavaya geldı gıbı bı fıyata aldım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı