Sahibinden'den Yurt dışı iPhone alınır mı?

Munis5056

Hectopat
Merhaba. Gidip görüp test edip alma gibi bir niyetim var. 20 bin TL'ye 13 Pro var. Daha önce bu şekilde telefonu alıp kullanan var mı? Genel bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Ben aldım bir sıkıntı çıkmadı, satıcı güvenilir ise alınabilir gibi fakat eski modellerde yenilenmiş cihaz satılıyormuş diye duydum, ben çıkışından kısa süre sonra iPhone 15 Pro Max satın aldığımdan böyle bir sıkıntım yoktu.

Merhaba. Gidip görüp test edip alma gibi bir niyetim var. 20 bin TL'ye 13 Pro var. Daha önce bu şekilde telefonu alıp kullanan var mı? Genel bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Şu an kendim yaklaşık birkaç yıldır Amerikan malı 13 Pro Max kullanmaktayım sahibinden üzerinden elbette gidip alabilirsiniz eğer iş telefon ise mutlaka telefonu görün edin ve öyle alın eğer iPhone cihaz almakta kararlı iseniz ve bir tanıdığınız size dışarıdan bunları getirmiyorsa yani Amerika'dan veya Avrupa'dan getirmiyorsa tanımadığınız etmediğiniz başkasından aldığınız diğer tüm cihazlardan şüphe edin çünkü 13 Pro ve Max'lerde aynı şekil 14 Pro ve Max'lerde Irak toplama olayı bulunmakta bunu da hatasız 1/1 yapmaktalar uzatma konusuna gelirsek hayır öyle bir şey yok size satarken hep diyorlar işte son 1 haftası gel uzatırız gittiğinizde devletin işte o yasayı kaldırdığı yasaklandığı gibi şeyler zırvalıyorlar kısaca uzatma gibi bir şey yok yalandan ibaret bunları göze alarak satın alınız hatta kenara bir tanede iPhone 7 falan atın o 8 ayın sonunda lazım oluyor. :)

Teknik bilginiz yoksa almanızı önermem ikinci elde cok ürün sattım ben ürünün en küçük bir kusurunu bile yazarım ama herkes öyle değil atıyorum geçen sıfır diye satılan laptop almaya gittim üstünde dev gibi çizik vardı ve kullanılmıştı o kadar yol gittim bir de araçla neyse ki başka laptop aldım ama satıcının tavrını beğenmedim telefonda da aynı sıkıntılar yaşanabilir bunları göze alarak git.

Çok teşekkürler bilgilendirme için uğraşmaya değmez o zaman :D

Yurt dışı iPhone cihaz almak sadece hava cıva süreleri bittiği zaman iPhone 7 ile bir 4 ay kullanmaya gelmez iki telefon taşımak çok zor gelir insana zorlukları illa var ve yaşatmıyor değil o zorlukları bir anda cepten iki telefon çıkınca da insan kötü hissediyor sonra bir 4 ay iPhone cihazınız açılsın diye bekliyorsunuz onun yerine gider Xiaomi cihazların en son modelini falan alırsınız daha uyguna ya da Samsung alırsınız yasa dışı olsa bile kayıtları çok ucuz fiyatlara yapıyorlar bizim burada tanıdık bir telefoncu 500 liraya server kayıt yapıyor 120 dolar falan diyorlardı ama aslında o kadar ücreti bile yok azıcık araştırma yapsanız internette Hintliler nasıl yapıldığını bile gösteriyor milletimiz bile iyi uyanık kendi kafalarında 120 dolar diye fiyat bile kurmuşlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı