- Makaleler
- 2
Dediğim gibi takas olmayacağını söylersiniz, baktınız laftan anlamıyor polisi ararsınız. Başka yapabileceğiniz pek bir şey yok.
Zaten genel olarak blöf yaptığını düşünüyorum. Gerçekten serseri değilse tabii. 20 km yolu gelecek daire bilmiyor bir şey bilmiyor gelir döner anca. Ama sıkıntılı tipe denk geldiysem diye bu konuyu açtım.
Sence arabası arızalanmış olabilir mi? Bu tür tipler kendilerini manipülatör sandığı için kaseden sallıyor bir şeyler. Arabası arızalansa bile dediğin gibi seninle alakalı bir mesele değil.
Vallahi bu tipte bir dallamaya dozunda bile alttan alırsan zeytinyağı gibi üzerine çıkar. Bu tür insanlar genellikle durdurulamaz güç konumunda görür kendilerini, engelle karşılaştıklarında kabuklarına çekilirler. Tabii insanın daha önce konuşmadığı bir üslupsa çok sırıtacaktır ama bir telefon görüşmesiyle halledebilir gibi konu sahibi. Karşı taraf konu sahibini sindirdiğini düşünürse daha fazla üzerine gelebilir.
Hocam dediğim gibi ağzınıza yakışan bir üslup değilse ancak mesaj yoluyla halledebilirsiniz gibi. Sen kendini ne zannediyorsun da bana emir veriyorsun, mal benim ev benim; nereye geliyorsun da neyi alıyorsun gibi cümleler bence haddini bildirir karşınızdakine. Eğer küfürlü falan konuşursa da suç duyurusunda bulunursunuz. Ama halihazırda karşı çıkmayıp engellediyseniz, yarın kapınız çalarsa camdan bir elemanın arabası orada mı diye bakın, arayın polisi gelsin götürsün lavuğu.
Gerçekten çok haklısınız bu tür insanlardan zaten nefret ederim. Kendilerini bir şey sanıyorlar. Dediğin gibi bende arıza vs olduğunu düşünmüyorum. Bana emir veriyorsun gibi cümleler kurma raddesine gelecekken engelledim o yüzden öyle şeyler söylemedim. Dediğim gibi kaç kere anlattım anlamadı bu tür insanlar kendilerini bir şey sanıyorlar. Benden de büyükler oradan da güç almışlardır. Beni sindirdiğini düşünmüyorum şahsen. Açık açık konuştum anlamadı. “yarın geliyorum konuyu kapatıyoruz iyi akşamlar” dedi. Bende tamam dostum yaparsın hadi görüşürüz dedim engelledim.
Son düzenleme: