Sahte bit almış yayıncıları hala izleyen var mı?

Hiç birini izlemiyorum. Bazılarını eskiden izlerdim aralarından en çok izlediğim de EasterGamersTv kanalıydı, bit olayından sonra hepsini izlemeyi bıraktım ve bir daha da izlemedim. Samimi veya eğlenceli olmaları fark etmez yaptıkları şey çok büyük bir suç.
 
Ben izlemiyorum da izleyeni çok var. Adam Allah bilir kaç tane kişinin hakkına girip paralarına kondu kaç sabinin hakkı var o paralarda. Hiçbir şey de olmadı kendilerine hala sponsorlukları devam ediyor hala Full time yayın. Bu ülkede her şey yasal 😀.Pardon çok pardon mağdur olan onlar çünkü bilmiyorlardı 🥳

Bence yayıncılara fazla yükleniliyor bu konuda. Yayıncılar olmasa bile bir sürü 3D Secure olmayan site var kredi kartı hırsızları oradan bu kartlardaki parayı çekebilir. Yani düşünün biri gelip size sana her ay 5000 dolar göndereceğim bunun 2500'ini Bitcoin cüzdanıma yolla dese kim reddedebilir ki?

O paraları senin kartından çekseler aynı şeyi diyebilecek miydin bakalım.
 
Hocam anlamıyorsun ki bu işi yapanlar zaten türklerin kartından çekmiyor davayla uğraşmamak için ki benim kartımdan çekilse gidip bankadan paramı alırım.

Bankada öyle diyordu. Hem ne fark eder parayı ha türkten çekmişler ha farklı bir ülkeden. Bunlar yaptıkları gerçeğini değiştirmiyor. Hiçbiri şu anda zerre bir şey haketmiyorlar. Hatta bana göre cezaevinde olmaları bile lazım.
 
Yayıncıları izleyecek vaktim yok ama olsaydı sahte bit işine girip girmemesi umurum da olmazdı.
İyi bir şey ya da tepkisiz kalınacak bir şey değil tabii ki.
Ama.
 
Yayıncı falan izlemem ama bu easter denen herifin birkaç videosuna bakmıştım o kadar iticiydi ki oynadığı sahneyi daha önce en az 5 kez oynamıştır ama ilk kez oynuyormuş gibi tepkiler veriyordu hemen dislike koyup kapattım izleyenlere Allah sabır versin.
 
Bu adamların senin izlenmene ihtiyacı yok bu adamlar bykayserili beni artık izlemiyor diyerek YouTube'u bırakmayacak bu adamlar sana bir eğlence içeriği sunuyor karşılığında bir gelir elde ediyor bir YouTuber'ı veya yayıncıyı sunduğu içerikle takip etmeni öneririm kişiliğiyle değil.

Cevap bile vermeye değmezsin.

Hocam, eray da mı bit olayına karışmış. Harbiden inanamıyorum.

Aynen öyle bende inanamadım. Oyun Portal zamanından tanıyordum onu da.

Bankada öyle diyordu. Hem ne fark eder parayı ha türkten çekmişler ha farklı bir ülkeden. Bunlar yaptıkları gerçeğini değiştirmiyor. Hiçbiri şu anda zerre bir şey haketmiyorlar. Hatta bana göre cezaevinde olmaları bile lazım.

Sen ben yapsak bu işi anında ketöcü ilan edilir müebbet yerdik.
 
Izlemiyorum. En çok da Temiz Twitch mevzusunda Twitch'den ayrılmayanlara hakaret edip sonrasında tıpış tıpış Twitch'e dönenleri izlemiyorum. Hoş Twitch bile kullanmıyorum.
 

Geri
Yukarı