operadan girince bişey dededi anında ekran açıldıEki Görüntüle 1640848
Hocam siz nasıl girdiniz bu siteye?
Hocam ben Opera kullandığım için öyle bir alert almadım Kaspersky HitmanPro Malwarebytes trojan remover hepsini kurdum hiçbiri bir şey bulmadı Windows Defender'in torjanı karantinaya alıp silmesinin imkansız olduğunu söylüyor insanlar kendini bir saniyede milyonlarca kez kopyalayaniliyormuş
çalıştırmadımki reis indiği anda win defender karantina altına aldı bende sildim dikkatlice okuOff, dediğin o BIOS'a saklanan şey rootkit. O şeyler en son 2009'da görüldü şu an o BIOS çipine yazdığın şey için 50 dk uğraşıyorsun zaten kedi aleti kadarcık virüs oraya nasıl girsin ayrıca Windows trojan script diye bir şey yok milyar tane tip virüs var ve öyle bir şey hiç duymadım trojan script var ama onunda milyar tane tipi var. Enai gibi çalıştırmadıysan bir şey yapamaz
Çalıştırmadımki reis indiği anda Win Defender karantina altına aldı bende sildim dikkatlice oku
Yok hocam ne gerek var oturun ve kaspersky kurulumunu yapıp bitirip çekirdeğinizi kolanızı alıp film açıp izleyinçalıştırmadımki reis indiği anda win defender karantina altına aldı bende sildim dikkatlice oku
hocam şimdi bilgisayarı açtım bilgisayar kısa aralıklarla kendine f5 atıyor ve arama çubuğu çalışmıyor bu virüs belirtisi değilmiYok hocam ne gerek var oturun ve kaspersky kurulumunu yapıp bitirip çekirdeğinizi kolanızı alıp film açıp izleyin![]()
kurulu birden fast scan 6.9.5 diye bi uygulama çalıştı hiç kurmamama rağmenKaspersky kurulumu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.