Sahte BlueStacks sitesinden Trojan Script! uyarısı

1674374894664.png

Hocam siz nasıl girdiniz bu siteye?

Hocam ben Opera kullandığım için öyle bir alert almadım Kaspersky HitmanPro Malwarebytes trojan remover hepsini kurdum hiçbiri bir şey bulmadı Windows Defender'in torjanı karantinaya alıp silmesinin imkansız olduğunu söylüyor insanlar kendini bir saniyede milyonlarca kez kopyalayaniliyormuş

Off, dediğin o BIOS'a saklanan şey rootkit. O şeyler en son 2009'da görüldü şu an o BIOS çipine yazdığın şey için 50 dk uğraşıyorsun zaten kedi aleti kadarcık virüs oraya nasıl girsin ayrıca Windows trojan script diye bir şey yok milyar tane tip virüs var ve öyle bir şey hiç duymadım trojan script var ama onunda milyar tane tipi var. Enai gibi çalıştırmadıysan bir şey yapamaz

Off, dediğin o BIOS'a saklanan şey rootkit. O şeyler en son 2009'da görüldü şu an o BIOS çipine yazdığın şey için 50 dk uğraşıyorsun zaten kedi aleti kadarcık virüs oraya nasıl girsin ayrıca Windows trojan script diye bir şey yok milyar tane tip virüs var ve öyle bir şey hiç duymadım trojan script var ama onunda milyar tane tipi var. Enai gibi çalıştırmadıysan bir şey yapamaz
çalıştırmadımki reis indiği anda win defender karantina altına aldı bende sildim dikkatlice oku

@adardemir Hocam bu kadar panik yapmaya gerek yok. MalwareBytes bir şey bulamadıysa Defender virüsü temizlemiş olabilir.

Buradan ESET ile tam tarama yapın. O da temiz çıkarırsa bu kadar panik yapmaya gerek yok sakin olun. Opera da kullanmanızı önermem. Edge veya Chrome daha iyi bir tercih olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı