Mucize Kartal
Hectopat
Hocam acilen kaspersky tam tarama başlatın uzaktan erişim yapıyor gibime geldi.kurulu birden fast scan 6.9.5 diye bi uygulama çalıştı hiç kurmamama rağmen
Hocam acilen kaspersky tam tarama başlatın uzaktan erişim yapıyor gibime geldi.kurulu birden fast scan 6.9.5 diye bi uygulama çalıştı hiç kurmamama rağmen
başlattım hocamHocam acilen kaspersky tam tarama başlatın uzaktan erişim yapıyor gibime geldi.
eğer kaspersky tekrar bişey bulmazsa format atacam hocam umarım formattan sonra kalmaz en çok korktuğum şey oHocam acilen kaspersky tam tarama başlatın uzaktan erişim yapıyor gibime geldi.
Başlattım hocam
evet hocamBitince anlarız ne var ne yok. Virüs biosa giremez ancak silinmemiş olabilir 6-12 saat sürecek tarama hiç ellemeyin. Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2023 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky Bunu mu kurdunuz?
dün yaptığımda sadece yarım saat falan sürmüştü garipBitince anlarız ne var ne yok. Virüs biosa giremez ancak silinmemiş olabilir 6-12 saat sürecek tarama hiç ellemeyin. Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2023 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky Bunu mu kurdunuz?
Temiz kurulum olursa kalmaz ancak sıfırlama yapmayın.başlattım hocam
eğer kaspersky tekrar bişey bulmazsa format atacam hocam umarım formattan sonra kalmaz en çok korktuğum şey o
Hızlı taramaydı o. Tam tarama bütün dosyaları tarar.evet hocam
dün yaptığımda sadece yarım saat falan sürmüştü garip
yok tam taramaya basmıştım şimdi de 25 dakika kaldı diyor tam taramadaTemiz kurulum olursa kalmaz ancak sıfırlama yapmayın.
Hızlı taramaydı o.
Yok tam taramaya basmıştım şimdi de 25 dakika kaldı diyor tam taramada
hocam bende 450 gb dosya var durum böyleDosya çokluğuna göre değişir bende 1 TB dosya var.
Normal.hocam bende 450 gb dosya var durum böyle
Normal.
bide yepyeni bilgisayar ya baya paronayaya buldım ben gece aniden kalp çarpıntısıyla uyandım 1 gündür ya formattan sonra da silinmezse diye dert ediyorumNormal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.