A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 12 Nisan 2022 #1 Selam, mağazadan bir laptop aldım 2-3 ay kullandım. Windows lisansı sahte çıktı. Lisansın süresi bitti. Bu durumda ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2022
Selam, mağazadan bir laptop aldım 2-3 ay kullandım. Windows lisansı sahte çıktı. Lisansın süresi bitti. Bu durumda ne yapmalıyım?
KS KS A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 12 Nisan 2022 #21 Zinederon dedi: Malwarebytes gösteriyor. Arkadaşımın bilgisayarını o rehber ile temizledim. Zaten attığım rehberde de sonunda Malwarebytes kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Ben bu Anti-Virüs'lerden pek anlamam ama orada Malwarebytes zemana yazıyor zemana yı internette araştırdım başka bir yazılım çıktı. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Malwarebytes gösteriyor. Arkadaşımın bilgisayarını o rehber ile temizledim. Zaten attığım rehberde de sonunda Malwarebytes kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Ben bu Anti-Virüs'lerden pek anlamam ama orada Malwarebytes zemana yazıyor zemana yı internette araştırdım başka bir yazılım çıktı.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #22 Ablaci dedi: Ben bu Anti-Virüs'lerden pek anlamam ama orada Malwarebytes zemana yazıyor zemana yı internette araştırdım başka bir yazılım çıktı. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten MalwareBytes ve Zemana iyi 2 Anti-malware'dir. İkisinden biri ile tarama yapabilirsin. Zemana hiç kullanmadım ama o da iyidir. Artı 0 Eksi
Ablaci dedi: Ben bu Anti-Virüs'lerden pek anlamam ama orada Malwarebytes zemana yazıyor zemana yı internette araştırdım başka bir yazılım çıktı. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten MalwareBytes ve Zemana iyi 2 Anti-malware'dir. İkisinden biri ile tarama yapabilirsin. Zemana hiç kullanmadım ama o da iyidir.
KS KS A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 12 Nisan 2022 #23 Zinederon dedi: Öyle zaten Malwarebytes ve zemana iyi 2 anti-malware'dir. İkisinden biri ile tarama yapabilirsin. Zemana hiç kullanmadım ama o da iyidir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımın için teşekkürler iyi günler. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Öyle zaten Malwarebytes ve zemana iyi 2 anti-malware'dir. İkisinden biri ile tarama yapabilirsin. Zemana hiç kullanmadım ama o da iyidir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımın için teşekkürler iyi günler.