Sahte DS4 V2 alınır mı?

Merhabalar. Ben PC üzerinde PS oyunları oynamayı planlıyorum. Bunun için de PS4 kolu alacağım. PS4 Dualshock Gamepad Joystick V2 Yeni Nesil Oyun Kolu Fiyatları ve Özellikleri şu ürünü buldum 197 TL'ye uygun geldi.

https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-v2-gamepad-yeni-nesil-kol---siyah-p-HBV000003WRUM?magaza=KaragözTicaret bir de şu ürün var. 489 TL anlık fiyatı.

2 adet kol alacağım ve açıkçası çok fazla PS oyunları oynayan biri değilim FIFA 22 aldım arkadaşımla oynarım arada diye düşünüyorum. Üstteki sahte olan kol alınır mı? Alırsam pişman olur muyum?
Aradaki farka değer mi bilmiyorum. Sistemim anlık olarak 45 milyarlık bir sistem ama yanında çok fazla işime yaramayan bir alete fazla para vermek de istemiyorum.

Görüşleriniz nedir? Siz olsanız hangisini alırdınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
200'e replika alacağına 100 daha koyup bunu almanı tavsiye ederim. Çok olumlu yorumu var. Ayrıca Logitech kalitesi de bilinen bir gerçek. Fiyatına göre çok iyi ürün diye duydum.

Kablolu kalitesiz bir ürün zaten elimde olduğu için pek işime yaramaz. Bana DS4 cihazı lazım Uncharted serisine başlamak da istiyorum fakat PS olmadığı için eğer olursa PS Now üzerinde oynayacağım. Bu yüzden DS4.

Kablolu kalitesiz bir ürün zaten elimde olduğu için pek işime yaramaz. Bana DS4 cihazı lazım Uncharted serisine başlamak da istiyorum fakat PS olmadığı için eğer olursa PS Now üzerinde oynayacağım. Bu yüzden DS4.
500 bandında 2. el temiz XBOX kolu da bulabilirsiniz belki bi araştırın derim.

Tövbe tövbe ya her DualShock alınır mı konularına niye boyna Xbox kolu alın diye yazıp duruyorsunuz ben sizi anlamıyorum.

Xbox şu anda bana pek yakın değil. Konu üzerinde bıraktığım linklerdeki ürünlerden tercihiniz hangisi olurdu? Geçen hafta Hepsiburada üzerinden dobe marka PS4 kolu aldım 223 TL'ye. Birisinin PS tuşu içine göçük geldi iki ürünü de geri gönderdim. Sağlam olan sorunsuz çalışıyordu 10 dakika deneyim içinde. Orijinal için ürün uygun fiyatta mı? Yoksa sahte olanı alıp şansımı denemeli miyim?

En azından cebimden 1000 TL çıkmış oluyor bu paraya Xbox kolu değer mi? Xbox yerine PS kolu daha bir yakın geliyor bana.
Bence değer. Uzun yıllar kullanırsınız. Ayrıca bildiğim kadarıyla yeni nesil çıktıkça ücretsiz olarak elinizdeki eski nesil gamepadi yeni nesille değiştiriyorlar heralde. Tam emin değilim ama böyle bir şey var diye biliyorum. PS koluna göre çok daha rahat kullanımı.
Tövbe tövbe ya her DualShock alınır mı konularına niye boyna Xbox kolu alın diye yazıp duruyorsunuz ben sizi anlamıyorum.
Adam Xbox kolu önerme kardeşim derse önermeyiz reis ne bu sinir? Daha rahat, daha avantajlı neden Xbox kolu önermeyelim? 45K'lık sistemi olan adama 1K Xbox koluna vermek koymaz bence. Alsın yıllarca kafası rahat kullansın diye uğraşıyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı