[Sahte] GTA 6'dan bir video sızdırıldı

Bu sızıntıdaki sürümün 2022 sızıntılarından daha güncel, TikTok'taki çalışanın oğlunun sızdırdığı sürümden biraz daha eski versiyon olan bu sızıntı:
Bunun version Number'ı 618. 2022'dekiler 500 civarı imiş. TikTok sızıntısı ise 636.

Düzenleme: gerçek değil, fake. Güzel çalışmışlar. Yapımı 1 ay sürdüğü için çoğu kişi inandı 2 saattir ta ki kendileri fake olduğunu söyleyene dek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Acaba beklentileri karşılayacak kadar iyi olacak mı?

Bu sızıntıdaki sürümün 2022 sızıntılarından daha güncel, TikTok'taki çalışanın oğlunun sızdırdığı sürümden biraz daha eski versiyon olan bu sızıntı yüksek ihtimalle gerçek.
Bunun version Number'ı 618. 2022'dekiler 500 civarı imiş. TikTok sızıntısı ise 636.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bana GTA 5'e yeni grafik modu yapılıyor gibi geldi. Video pek inandırıcı değil.

Böyle sızıntılar sizi bilmem ama beni hiç ilgilendirmiyor. Rockstar’ın zaten batırmayacağını az buçuk biliyoruz, sızıntılara göre yorum yapmak hiç tarzım değil.

Bu sızıntıdaki sürümün 2022 sızıntılarından daha güncel, TikTok'taki çalışanın oğlunun sızdırdığı sürümden biraz daha eski versiyon olan bu sızıntı yüksek ihtimalle gerçek.

Video gerçek midir bilmem fakat bu oyun beni hiç heyecanlandırmıyor, daha oyundan ne bekleyebileceğimi bile bilmiyorum şahsen yeni nesil oyunlarda yapılan hiçbir yenilik merak uyandırmıyor çünkü neredeyse hepsi birbirine benzer, zaten oyunun story moduda umurlarında değil, Yine GTA 5 gibi oyun olacak ve 10 yıl ekmeğini yiyecekler Online'dan.

Bana GTA 5'e yeni grafik modu yapılıyor gibi geldi. Video pek inandırıcı değil.
Bu konu onaylanırken bir ss düştü, fake sanırım. Ss'i atamıyorum fake olduğu başta çıksa açmayacaktım. Ama gerçekçiydi, 1-2 kişi dışında kusur bulanı görmemiştim.
Böyle sızıntılar sizi bilmem ama beni hiç ilgilendirmiyor. Rockstar’ın zaten batırmayacağını az buçuk biliyoruz, sızıntılara göre yorum yapmak hiç tarzım değil.
Sızıntılara bakmamın sebebi yeni bir şeyleri görme amacıyla aslında. Pre-alpha'dan bir görüntüye bakıp"grafikler olmamış" diyenler bana da saçma geliyor.

Video gerçek değil. GTA 6 Mapping Community'deki biri tarafından oluşturuldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı