Sahte iPhone XR nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan joji
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.453

joji

Hectopat
Yer
Castlevania
Daha fazla  
Selamlar. Sahibinden üzerinden iPhone XR satan birisiyle anlaştım ve yarın telefonu inceleyip satın alacağım. Bu telefonun sahte olduğunu nasıl anlayabilirim ve arkasındaki “Designed by Apple California” yazısı bazı ilanlarda yoktu fakat bu cihazda var. Bu sahte olduğunu mu gösterir? Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler.
34D332FE-7D99-4DB8-A3DC-26762BE2D32E.jpeg

Selam. Sahibinden üzerinden iPhone XR satan birisiyle anlaştım ve yarın telefonu inceleyip satın alacağım. Bu telefonun sahte olduğunu nasıl anlayabilirim ve arkasındaki “Designed by Apple California” yazısı bazı ilanlarda yoktu fakat bu cihazda var. Bu sahte olduğunu mu gösterir? Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 1508580

Hocaminda dedigi gibi bir App Store ve IMEI bakin, ondan sonrada kamera kontrolu yaparsaniz sorun cikmaz

Selam. Sahibinden üzerinden iPhone XR satan birisiyle anlaştım ve yarın telefonu inceleyip satın alacağım. Bu telefonun sahte olduğunu nasıl anlayabilirim ve arkasındaki “designed by Apple california” yazısı bazı ilanlarda yoktu fakat bu cihazda var. Bu sahte olduğunu mu gösterir? Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 1508580

IMEI sorgulatın kamerasına ve ayarları kontrol edin.

Hocam incelediğin zaman çakma olduğunu anlamama gibi bir şansın yok. Zaten orijinali gibi yapabilseydiler herkes çakma alırdı. Yukarıda arkadaşlarında belirttiği gibi App Store gir eğer Google Play açılıyorsa çakmadır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı