Sahte mazeret dilekçesi doldurmaktan disipline gidilir mi?

wvendetta

Centipat
Daha fazla  
Öncellikle selamlar. Özürsüz devamsızlığım sınırda olduğu için okula geç kalacağım bir gün okula gitmeyerek tam gün devamsızlık yaptım ve velimin adına mazeret izin dilekçesi doldurup müdür yardımcısının odasına bıraktım. O gün yaptığım devamsızlık özürlüye çevrildi fakat gelin görün ki müdür yardımcısı velimin adına dilekçe doldurduğumu öğrendi. Bu durumda disiplinlik olur muyum? Olursam bile nasıl bir ceza alırım?

Öncelikle nasıl öğrendi. Onu geçtim bir şey olmaz bizde yaptık zamaninda ayni şeyleri benim pederi çağırmıştı hoca benim her şeyden haberim. Var deyip dışarıda dayak yemiştim 😂😂 en fazla bu gelir başına.

Dilekçe yazarak özürlü devamsızlık nasıl çevriliyor? Önümüzdeki hafta okula gitmeyip dilekçe yazsam özürlü olur mu? Nasıl dilekçe yazılıyor?

Hocadan hocaya değişir ama yaptığınız evrakta sahtecilik. Eğer ki hocanız birazcık bile ciddi bir adamsa disiplin cezası alırsınız.

Dilekçe yazarak özürlü devamsızlık nasıl çevriliyor? Önümüzdeki hafta okula gitmeyip dilekçe yazsam özürlü olur mu? Nasıl dilekçe yazılıyor?
Olur. Veliniz müdür yardımcısı ile konuşursa o size anlatır detayları.

O her okulda olmuyor. Okuldan okula değişir diye biliyorum.

Öncelikle nasıl öğrendi. Onu geçtim bir şey olmaz bizde yaptık zamaninda ayni şeyleri benim pederi çağırmıştı hoca benim her şeyden haberim. Var deyip dışarıda dayak yemiştim 😂😂 en fazla bu gelir başına.
Adam bir anda masasında izin dilekçesi belirince şüphelenip velimi aramış. Tabii velim haberi olmadığını söyleyince de foyamı ortaya çıkarmışlar. Ne yapalım, cezası ne ise çekeceğiz artık

Technopat Haberler

Geri
Yukarı