Kafamda sesli okudumÜnlü futbolcu Hakan Ünal, jet sosyete Ajda hanım, iş insanı Ali bey, hepsi artık telefonunun mesajlar kısmında vip üye. Peki sen neredesin?
Kafamda sesli okudumÜnlü futbolcu Hakan Ünal, jet sosyete Ajda hanım, iş insanı Ali bey, hepsi artık telefonunun mesajlar kısmında vip üye. Peki sen neredesin?
Hocam, eskide kaldı o eskiden yasaktı diye biliyorum. Evet miyopum ve astigmatım var.Araştırabilirsiniz şimdi kör kaldım demenizden muhtemelen miyop astigmat veya hipermetropsunuz muhtemelen miyopsunuz ve biliyorsunuz ki bunlar reçeteli ürünler tam sistemini bilemiyorum ama internet üstünden sizin reçeteli olup olmadığınızi anlamak zor belge vermeniz gerekiyor lens kullandığım için biliyorum doktordan ve araştırdığımda da böyle söylüyor bu sitelerle alakalı.Riskli iş mantar enfeksiyonu vs.de kapabilirsiniz.
5193 sayılı yasayı okuyabilirsiniz değişmedi diye biliyorum.Numarasiz lensler için istisnalar olabilir numaralıda böyle.Bunlarin yasaklanmamasi muhtemelen yurtdışında oldukları içindir diye tahmin ediyorum.Hocam, eskide kaldı o eskiden yasaktı diye biliyorum. Evet miyopum ve astigmatım var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.