Sahte Razer DeathAdder V2

Hocam aynı şey benim aldığım Viper Minide de oldu. Razer ID ile giriş yapıp ürünümü şu menüden kayıt ettirmiştim şu an kayıtlı gözüküyor.
razer.PNG

Ürün orijinal mi sahte mi?
Anlamaya çalışıyoruz.
E Posta adresiyle kayıt olduysanız kontrol eder misiniz? Orada razer kendi sitesine yönlendiriyor.

Zonebilişim almadım ben.
Hocam aynı şey benim aldığım Viper Minide de oldu. Razer ID ile giriş yapıp ürünümü şu menüden kayıt ettirmiştim şu an kayıtlı gözüküyor.Eki Görüntüle 1119394
Nasıl kayıt ettiniz, yardımcı olur musunuz?

Anlamaya çalışıyoruz.

Zonebilişim almadım ben.
Dostum anlatmaya çalıştığım şu. Synapse yüklediniz mi? Cihazınızı tanıtın. Ben bir kere %10 çek aldığım için şuan database'de benimkini de bulmuyor. Ama programda ürünümün orijinal olduğunu görebiliyorum.

Seri numarasını düzgün girdiğinizden emin olun. Black Widow Chroma V2 klavyemi defalarca denememe rağmen kayıt edememiştim en sonunda olmuştu. Kraken kulaklıkta veya farelerde de 4-5 defa demememin sonunda kayıt edebilmiştim. Orası biraz uğraştırıcı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı