Ürün orijinal mi sahte mi?orijinal olduğunu kontrol ettim
Siz hangi siteden aldınız?Aynı kodu yazmaya çalışırken sistemsel bir hata olmuş olabilir. 1 kere kontrol edebiliyorsunuz çünkü. Kontrol ettiğinizde size %10 çek veriyor ve database'den siliyor.
E Posta adresiyle kayıt olduysanız kontrol eder misiniz? Orada razer kendi sitesine yönlendiriyor.Daha önce hiç girmedim ama direkt kırmızı yazıyla bu çıktı. Hediye çeki de almadım.
Siz hangi siteden aldınız?
Kendi sitelerinden aldım CS:GO, Valorant influcerları gördüm burayı hesaplarında paylaşan 499TL'ye aldım Akakçe'de en ucuz 450TL sanırım.
Anlamaya çalışıyoruz.Ürün orijinal mi sahte mi?
Zonebilişim almadım ben.E Posta adresiyle kayıt olduysanız kontrol eder misiniz? Orada razer kendi sitesine yönlendiriyor.
Nasıl kayıt ettiniz, yardımcı olur musunuz?Hocam aynı şey benim aldığım Viper Minide de oldu. Razer ID ile giriş yapıp ürünümü şu menüden kayıt ettirmiştim şu an kayıtlı gözüküyor.Eki Görüntüle 1119394
Dostum anlatmaya çalıştığım şu. Synapse yüklediniz mi? Cihazınızı tanıtın. Ben bir kere %10 çek aldığım için şuan database'de benimkini de bulmuyor. Ama programda ürünümün orijinal olduğunu görebiliyorum.Anlamaya çalışıyoruz.
Zonebilişim almadım ben.
Akakçe'de en ucuz siteden alırsanız böyle oluyor hocam keşke satıcıyı araştırsaydınız.
Nerden anladınız?Hocam sizin bir olay vardı ne oldu o? Bu arada ürün orijinal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.