Sahte Superonline linki virüs müdür?

806041

Picopat
Elemanın biri forumda sahte Superonline linki atmış. Neyse işte tıkladım açılmadı, Kaspersky uyarı verdi. Ardından siteyi kapattım ama arka arkaya 3 defa aynı uyarıyı verdi. Ben de Microsoft Edge'in son 1 saatteki geçmişi komple sildim. Ardından böyle bir uyarı vermedi.

Şu an tarama yapıyorum %40'ı bitti Kaspersky bitince Malwarebytes taraması yapacağım. Bahsettiğim sitenin VirusTotal sonucunu da şüpheli bir link gibi gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-11 151420.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-11 151420.png
    116,8 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran görüntüsü 2024-07-11 151431.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-11 151431.png
    117,1 KB · Görüntüleme: 43
Elemanın biri forumda sahte Superonline linki atmış. Neyse işte tıkladım açılmadı, Kaspersky uyarı verdi. Ardından siteyi kapattım ama arka arkaya 3 defa aynı uyarıyı verdi. Ben de Microsoft Edge'in son 1 saatteki geçmişi komple sildim. Ardından böyle bir uyarı vermedi.

Şu an tarama yapıyorum %40'ı bitti Kaspersky bitince Malwarebytes taraması yapacağım. Bahsettiğim sitenin VirusTotal sonucunu da şüpheli bir link gibi gözüküyor.
Linke tıkladığınız için virüs bulaşmamıştır merak etmeyin. Oto indirme falan olmadığı sürece ki olsa bile inen şeye tıklamadığınız sürece gene bir şey olmaz. Linke baktım ama google'da araştırınca çıkıyor sahte gibi durmuyor emin olamadım bilen arkadaşlar çıkar illa ki.

Linke tıkladığınız için virüs bulaşmamıştır merak etmeyin. Oto indirme falan olmadığı sürece ki olsa bile inen şeye tıklamadığınız sürece gene bir şey olmaz. Linke baktım ama Google'da araştırınca çıkıyor sahte gibi durmuyor emin olamadım bilen arkadaşlar çıkar illaki.

VirusTotal sonucu kafamı karıştırdı bir de üst üste aynı uyarıyı vermeside.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı