Sahte Türkçe yama sitesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala çözemediyseniz Kaspersky rescue disk programi ile sistemi taratarak kurtulabilirsiniz.

Site hala aktif...

Hitman 2 için Türkçe yama bakıyordum ve o sitenin foyasını iyi ki bu konulardan gördüm. Zaten yama normalde paralı olduğu için bunların bedava yayınlamasından şüphelenmiştim. Şüphelenmek ve araştırmak her zaman iyi sonuç veriyor. PC kurtuldu.

Bende bir hata yapıp indirdim ama rar dosyası olarak indi bilgisayarımda rar programı yok bir sorun olmaz değil mi?

Dosya Ekleri

• ss21321.png
    4,6 KB · Görüntüleme: 206
Bende Hitman 2 yaması için indirdim tam kuracaktım Norton Security direk kaldırdı.

Bende bugün Hitman 2 yaması indirdim.Windows defender kilitlendi, windows uptade çalışmaz hale geldi.Bütün gündür uğraşlar sonucu eski hale getirmeyi başardım.

Bende bugün Hitman 2 yaması indirdim. Windows Defender kilitlendi, Windows uptade çalışmaz hale geldi. Bütün gündür uğraşlar sonucu eski hale getirmeyi başardım.

Ben olsam içimde şüphe kalacağına format atardım hocam size de tavsiye ederim geçmiş olsun.

Ben bir şey indirmedim fakat sitedeki indirme yerine tıkladım bilmeden. Sıkıntı olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…