Sahte Windows 10 ve Lisanslı Windows 10 Arasındaki Fark Nedir?

Akin06

Hectopat
Daha fazla  
(Lisansli win10 ve lisanssiz win10). İkisi arasinda ne gibi bir fark var? Para verip orijinal win10 almaya değer mi? Yoksa ikisi de aynı görevimi görüyor? Birde ben Monster'in kendi sitesinden Monster Abra A5 V5.3 siparis ettim. Sanirim yalniz win10 ile uyumluymus win7 kurma gibi bi şansimiz yok mu? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
KMS ile aktif edilen sistemde lisans sürekli olarak aktif gözükmesi için günün belirli saatlerinde sistemin arka planında gereksiz kendini tekrarlayan bir kod karmaşası çalışır ve sistemi yorar. Yarın, öbür gün orijinalleşen sahte lisansın patlayıp sistemin zarar görmeyeceğinin bir garantisi de yoktur. Bir önceki işletim sistemlerinde bunu bol bol görüyorduk. 60 TL gibi komik rakamlara OEM lisans almak varken sahte kullanmak bende sebebini bilemediğim tebessüme yol açıyor.

Kişisel dosyalarının ve verilerinin güvenliği, windows güncellemeleri, sistemin stabilitesinin ne kadar umrunda olduğu bağlı. Mantık olarak orjinal elbette daha güvenli. Öte yandan cihazda ne olduğu belli olmayan yazılımlar çalıştırarak, sistemde Windows'u etkinleştirmeye yarayacak yasal olmayan yazılımların arka planda ne gibi değişiklikler yapacağını kim biliyor? Tamam Windows Etkinleştirilir belki ama başka hiç mi bir şey yapmadı bu program. Kısacası birisi babasının hayrına bu programı hazırladı, sizi mutlu etti değil mi? Bence değil, seçim sizin.

KMS ile aktif edilen sistemde lisans sürekli olarak aktif gözükmesi için günün belirli saatlerinde sistemin arka planında gereksiz kendini tekrarlayan bir kod karmaşası çalışır ve sistemi yorar. Yarın, öbür gün orijinalleşen sahte lisansın patlayıp sistemin zarar görmeyeceğinin bir garantisi de yoktur. Bir önceki işletim sistemlerinde bunu bol bol görüyorduk. 60 TL gibi komik rakamlara OEM lisans almak varken sahte kullanmak bende sebebini bilemediğim tebessüme yol açıyor.
Peki sahte Windows 10 nasıl anlaşılır bilginiz var mı?

hocam retail mi daha iyi olur oem mi bu keyleri girince win 10 orjinaldır yazisi çıkıyor mu

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı