Sahte Windows 8 Kurulur mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternette şu anda bulunan aktivasyon yöntemleri işe yaramaz. Daha doğrusu sorunsuz değil. Düzenli Loader çıkaran bir kişi veya grup olursa, mesela DAZ düzenli olarak Loader çıkarırsa sorunsuz olur. O yüzden düzenli Loader çıkana kadar kurmayın.

Programsız komut ile yapılan 180 günlük aktivasyondur. KMS yöntemi ise server tabanlıdır. Loader ise her seferinde ve her bilgisayarda benzersiz şifreleme kullanarak Key girer , ama tam çalışma mantığını, Microsoft serverlarını nasıl kandırıp doğrulamayı geçtiğini ve neden düzenli yeni sürüm gerektiği ,yani neden belli bir süre sonra Serverların nasıl korsan Windows olduğunu anladığını bilmiyorum. Bilen biri detaylı açıklasa iyi olur aslında, hepimiz bilgilenmiş oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki arkadaşlar Windows 8 komut işlemiyle nasıl etkinleştirilir ? Detaylı anlatabilecek biri var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bilgisayarınızı Haziran 2012'den sonra aldıysanız 29 TL'ye Windows 8'e geçebiliyorsunuz. Ama sistemdeki bir açıktan dolayı insanlar sonradan almış olsa da yeni almış gibi gösterip indirimden faydalanıyorlar.

Resmi yükseltme sitesi: Windows
Beni etkilemiyor. Hazirandan sonra aldım ama Windows'suz aldım. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı