Şaka virüsü nasıl yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Programlama öğrenmeniz lazım :)
Şaka virüsü dahi olsa böyle bir şey yapmanız hoş değil. Ek olarak böyle bir şey yapmak suça giriyor, bilginize.

Teşekkür ederim ama bonzi buddy gibi virüs değil yapmak istedim ekranda kredi kartınız çalındı yazınca suç işliyeceğimi pek sanmıyorum.
 
Programın adı virüs.exe olduğu için güvenlik yazılımları engelliyor. Güvenlik yazılımınızı devre dışı bırakarak indirmeyi deneyin.
 
Hocam virüs yerine daha kalpetn gideceği benimde uyguladığım bir sms şakası yapabilirsiniz anlatıyorum.
Tek yapmanız gereken zorlu iş telefonunu 5 dakika kadar alabilmeniz ardından kendinizi İÇİŞLERİ BAKANLIĞI olarak kaydedin sonra ona şöyle bir sms atın.

Sayın "isim soyisim" kullanmış olduğunuz "telefon model" cihazından "kullandığı hattın firması" üzerinden cep internetiniz ile firma kurallarından 15.sayılı maddeye aykırı "internet sitesi ismi veya yasaklı site veya cinsel içerikli video" izlendiği tespit edilmiştir.(bu arada harbiden vpn ile yasaklanan sitelere girmek bir suç) Bu sebeple mobil hat sağlayıcınızın kurallarına uymamanızdan ötürü hat sağlayıcınızın faturasından 4000tl kesinti yapılacaktır bu kesintiyi ödememeniz dahilinde hattınız iptal edilecek hukuki süreçler başlatılacaktır B001.

Şimdi kafadan attımda ben bunu yerim vallaha.
Bunu yap konu sahibi, virüsten daha iyi.
 
BAT dosyası oluşturuyorsun otomatik klasör oluşturuyor falan filan araştır nette var
 
Benim şaka virüsü ile ilgili anımı anlatayım. O zamanlar 6. sınıf falandım, bilişim dersinde CMD'de Ctrl ve G tuşuna bir süre aynı anda basılı tutup Enter tuşuna basıp üç harfli (cin ile alakası yok ve küfür değil) korkunçlu sesler çıkartırdım ve isterseniz böyle bir şey de deneyebilirsiniz (bu arada Windows 7 ve üzerinde pek de işe yaramadığını söylemek zorundayım). Ayrıca küçükken yaptığım şaka virüsünün çok basit bir şaka virüsü olduğunu da ekleyeyim.
 
Phishing'i araştır. Yapması oldukça basit.
Böyle birsey yapmanı ÖNERMEM.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı