Evet bir Metin 2 sunucusu. Normalde link de bırakacaktım ancak link bırakmak belki sıkıntı yaratır diye bırakmadım. Sunucunun adı Saka2.Metin2?
Evet bir Metin2 sunucusu. Normalde link de bırakacaktım ancak link bırakmak belki sıkıntı yaratır diye bırakmadım. Sunucunun adı Saka2.
Aslında ben de 1-99 sunucuları seviyorum ancak çok aramama rağmen maalesef adam gibi 1-99 bulamadım. Vur kaç yapan, birkaç ay içinde kapanan sunucular var. Sunucu full client değil kurulum dosyası olarak (Exe uzantılı) iniyor ancak sağ tıklayıp klasöre ayıkla yapabiliyoruz. Henüz hiç dokunmadım, ne klasöre ayıkladım ne de direkt olarak açtım.Baktım. Girebilirsin, sıkıntı yok. İnternet sitesinden yaptım. Ancak oyun içeriğine bakmadım. 65-250 PvP duruyor.
Ayrıca, bu kadar uzun ömürlü değil. İsterseniz 1-105, 1-99 gibi şeyler önerebilirim ama burada devam etmek isterseniz güvenlik konusunda pek sıkıntı olmaz.
Lakin Full Client yani RAR biçiminde ise düzgün olur ancak sadece EXE uzantılı olursa sakın açma. Yani EXE uzantılı demek istediğim direk kurulan olanları demek istedim.
Böyle serverlar dayanmaz. Patlar gider. Bence asıl geç.Sunucu full client değil kurulum dosyası olarak (Exe uzantılı) iniyor ancak sağ tıklayıp klasöre ayıkla yapabiliyoruz. Henüz hiç dokunmadım, ne klasöre ayıkladım ne de direkt olarak açtım.
Lucas2 diye bir yer yarın açılıyor 1-99. Ne kadar iyi olur bilmem. Discord hesaplarına girin ve oradaki doluluğa bakın. Lonca tanıtımı çok işe server tutar.Aslında ben de 1-99 sunucuları seviyorum ancak çok aramama rağmen maalesef adam gibi 1-99 bulamadım.
Developer alıyorlar, adam boş çıkıyor. Ha bire lag bug falan derken sinir ediyor.Bazı sunucular var ki ninjanın tükürüğü işlemiyor, takla kombosu adam gibi hasar vermiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.