Saka2 sunucusu güvenilir mi?

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
Bu aralar Metin 2 için bir PvP sunucusu arıyordum. Saka2 diye bir sunucu buldum. Sunucu hakkında bilgisi olan var mı? Güvenilir mi?

Son düzenleme:
Evet bir Metin2 sunucusu. Normalde link de bırakacaktım ancak link bırakmak belki sıkıntı yaratır diye bırakmadım. Sunucunun adı Saka2.

Baktım. Girebilirsin, sıkıntı yok. İnternet sitesinden yaptım. Ancak oyun içeriğine bakmadım. 65-250 PvP duruyor.

Ayrıca, bu kadar uzun ömürlü değil. İsterseniz 1-105, 1-99 gibi şeyler önerebilirim ama burada devam etmek isterseniz güvenlik konusunda pek sıkıntı olmaz.

Lakin Full Client yani RAR biçiminde ise düzgün olur ancak sadece EXE uzantılı olursa sakın açma. Yani EXE uzantılı demek istediğim direk kurulan olanları demek istedim.

Baktım. Girebilirsin, sıkıntı yok. İnternet sitesinden yaptım. Ancak oyun içeriğine bakmadım. 65-250 PvP duruyor.

Ayrıca, bu kadar uzun ömürlü değil. İsterseniz 1-105, 1-99 gibi şeyler önerebilirim ama burada devam etmek isterseniz güvenlik konusunda pek sıkıntı olmaz.

Lakin Full Client yani RAR biçiminde ise düzgün olur ancak sadece EXE uzantılı olursa sakın açma. Yani EXE uzantılı demek istediğim direk kurulan olanları demek istedim.
Aslında ben de 1-99 sunucuları seviyorum ancak çok aramama rağmen maalesef adam gibi 1-99 bulamadım. Vur kaç yapan, birkaç ay içinde kapanan sunucular var. Sunucu full client değil kurulum dosyası olarak (Exe uzantılı) iniyor ancak sağ tıklayıp klasöre ayıkla yapabiliyoruz. Henüz hiç dokunmadım, ne klasöre ayıkladım ne de direkt olarak açtım.

1-99 sunucu biliyorsanız önerebilirsiniz, ancak değişik değişik eklentiler olmaması lazım öyle sevmiyorum. Bir de bıçakçı ninjanın iş yaptığı bir sunucu olursa iyi olur hocam. Bazı sunucular var ki ninjanın tükürüğü işlemiyor, takla kombosu adam gibi hasar vermiyor. Bu arada internet sitesinden yaptım derken site URL'sini VirusTotal'a upload etmekle pek bir şey anlaşılmaz. Siteye değil indirdiğimiz içeriğe baktığımız için, sitede zararlı olmayabilir ancak siteye konulan indirilebilir içerikler zararlı içerebilir. Ben indirdim ancak bu haliyle de büyük boyutlu olduğu için VirusTotal, Hybrid-Analysis, Filescan.io, Kaspersky Threat Intelligence Portal gibi yerlere upload edemiyorum.

Son düzenleme:
Sunucu full client değil kurulum dosyası olarak (Exe uzantılı) iniyor ancak sağ tıklayıp klasöre ayıkla yapabiliyoruz. Henüz hiç dokunmadım, ne klasöre ayıkladım ne de direkt olarak açtım.
Böyle serverlar dayanmaz. Patlar gider. Bence asıl geç.
Aslında ben de 1-99 sunucuları seviyorum ancak çok aramama rağmen maalesef adam gibi 1-99 bulamadım.
Lucas2 diye bir yer yarın açılıyor 1-99. Ne kadar iyi olur bilmem. Discord hesaplarına girin ve oradaki doluluğa bakın. Lonca tanıtımı çok işe server tutar.
Bazı sunucular var ki ninjanın tükürüğü işlemiyor, takla kombosu adam gibi hasar vermiyor.
Developer alıyorlar, adam boş çıkıyor. Ha bire lag bug falan derken sinir ediyor.

Adamakıllı server çıksa ben de başlarım ama yok şu anda.

@The Tribal Chief,

Teşekkür ederim hocam. Yarın bir bakarım o zaman, umarım güzel bir sunucu olur.

Saka2 güzel server 3 yıldır açık hocam gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz sahibi CTE 10 yıldır bu piyasada bir sorun olsaydı şimdiye kadar olurdu zaten Anka2 de ona ait ve 10 yıldır açık sorun yaşarsan dclerine git anlık destek veriyorlar zaten

Saka2 Metin2 Pvp Server Sitesi de bu iyi oyunlar dilerim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı