Sakal çıkması için ne yapılmalı?

pear01

Decapat
Arkadaşlar biliyorum bunun gibi çok fazla konu açıldı ama peki işe yarar diye bir tane de ben açayım dedim. Boyum 196 birkaç ay sonra 18'e gireceğim. Okulda veya çevremde benden 2 3 yaş kişilerde bile mağara adamı gibi sakal var ama bende tek bir tüy bile yok. Bıyıklarım da 4 5 yıldır var zaten ama kesince 1 ayda ancak yarım CM falan çıkıyor. Sizce en hızlı sakal çıkarmak için ne kullanmalıyım? (sarımsak sürdüm bir dönem ama işe yaramadı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar biliyorum bunun gibi çok fazla konu açıldı ama peki işe yarar diye bir tane de ben açayım dedim. Boyum 196 birkaç ay sonra 18'e gireceğim. Okulda veya çevremde benden 2 3 yaş kişilerde bile mağara adamı gibi sakal var ama bende tek bir tüy bile yok. Bıyıklarım da 4 5 yıldır var zaten ama kesince 1 ayda ancak yarım CM falan çıkıyor. Sizce en hızlı sakal çıkarmak için ne kullanmalıyım? (sarımsak sürdüm bir dönem ama işe yaramadı)

Genetik olabilir veya herkeste sakal olacak diye bir şey yok ki hocam kösesindir.

Kel insanda saç çıkarmak gibi bir şey bu. İlaçlarla falan bir şey olmasını beklemeyin. Her şey genetiğinize bağlı. Köse olabilirsiniz.

Genetiğe bağlı bir durumdur hocam aileniz de ki büyüklere bakın onlarda aynı sorun varsa maalesef ki köse olma ihtimaliniz yüksek olabilir

Bu tamamen genetik ve büyüme çağındayken çevreden etkilenişin anne karnı dahil bebeklik döneminden aldığın vitamineler felan neyse hepsi birbirine bağlı. Sakal artışı diye bir olay yok ama en azından seyrekliği biraz azaltabilirsin. Eğer çok yakından bakınca küçük tüylenmeler görünüyorsa onları canlandırmanın basit ve kokulu bir yolu var.

Jilet ile her gün traş ol. Sarımsağı iyice ez ve yüzüne sür. 1 saat sonra sarımsağı yüzünden yıka 1 ay kadar bu rutine ve kokuya dayanabilirsen. O küçük tüyler canlanacaktır.

Nerenin kullanmasını istersen direk jilet vur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı