Sakal makinesiyle saç kesilebilir mi?

Daha fazla  
Selam saçımı üçe vuracağım ancak berbere gidip 100TL bayılmak istemiyorum. Evde Philips marka bir tane ürün var hem 3 başlıklı hem de düzleyici ağızı var. Bununla kessem sıkıntı olur mu? Direkt 3 numara yapacağım.

philips-1000-serisi-islak-ve-kuru-tiras-makinesi-kcm56714816-1-f8dcaa79dea94797845bc984030a84af.jpg

Bende de aynı ürün var, sakalları 3 numarayken arada acıtarak alıyor kafayı direkt vurursaniz sıkıntı olabilir.

Soruyu da doğru anladiysam direkt bununla saçınızı 3 numara yapacaksanız pek mumkünatı yok, yapamaz bu makine.

Bende de aynı ürün var, sakalları 3 numarayken arada acıtarak alıyor kafayı direkt vurursaniz sıkıntı olabilir.

Soruyu da doğru anladiysam direkt bununla saçınızı 3 numara yapacaksanız pek mumkünatı yok, yapamaz bu makine.
Hocam ben de evde 3 yapmak istiyorum. Berbere para vermek istemiyorum sürekli, sonuçta şekil yaptirmiyoruz 3 e vur geç diyorum 150 tl para veriyorum. Bende de sakal makinesi var ama kafa için de uygun formu böyle değil.

3 numara başlık ile deneyeyim mi sence yoksa berbat eder miyim?

Hocam ben de evde 3 yapmak istiyorum. Berbere para vermek istemiyorum sürekli, sonuçta şekil yaptirmiyoruz 3'e vur geç diyorum 150 TL para veriyorum. Bende de sakal makinesi var ama kafa için de uygun formu böyle değil.

3 numara başlık ile deneyeyim mi sence yoksa berbat eder miyim?
Şöyle ki eğer başlık tarafı kafa için çok düzlem değil ise yani sakal makineniz konu sahibi arkadaşın attığı tarz da değilse kesim yapabilirsiniz, tam olarak hangi makine bilmiyorum ama eğer saç kesim tarz da uca sahip ise yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı