Jilet vurmadan gürleşmiyor mu? Sinekkaydı tıraş makineleriyle de oluyor mu? Yüzüme jilet vurmaktan çekiniyorum valla. Keserim falan hiç uğraşamam.Sürekli jilete vur. Ama kötü jilet kullan kötü jilet sakalı törpiler daha gür çıkar. Deneyimlerden konuşuyorum.
Kesmessiniz hocam o kadar da zor değil. Permatik alabilirsiniz. Traş makinası pek bir işe yaramaz.Jilet vurmadan gürleşmiyor mu? Sinekkaydı tıraş makineleriyle de oluyor mu? Yüzüme jilet vurmaktan çekiniyorum valla. Keserim falan hiç uğraşamam.
Bir de neden kötü jilet kullan dediniz?Kesmessiniz hocam o kadar da zor değil. Permatik alabilirsiniz. Traş makinası pek bir işe yaramaz.
Sakalı törpileme görevi görür.Bir de neden kötü jilet kullan dediniz?
Sürekli jilete vur. Ama kötü jilet kullan kötü jilet sakalı törpiler daha gür çıkar. Deneyimlerden konuşuyorum.
Sakal jilet, soğan suyu, sarımsak vs sürerek gürleşmez bunu zamanında biri yazmış herkes inanıyor. Yüz ve yaşına göre normal olan bu genetik bir şey benim 15 yaşımda senin gibi sakalım vardı. 18-19'da yüzümün her yeri sakal oldu zamanla çoğalır sakalın herkesin genetiği farklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.