Sakalım çıkar mı?

Benim sakallara hiç jilet vurmadım aşırı yumuşaklar, saç gibi. Ailem jilet vurma sertleşir diyorlar. Ben tıraş makinesi ile sakallarımı alıyorum.

Tıraş makinesi tamamen tertemiz yapmıyor bırakıyor ondandır.
Tabii ben kendim de öyle gördüm sizde farklı olabilir.

Ben 17 yaşımdayım, bende de yeni yeni çıkmaya başladı sıkıntı yok.

Nasıl bu tespite vardın hocam?
Çok karşılaştığım bir durumdu bazı çalışmalarda. Çene boyutunun biraz küçük ve geride olması öncelikle çocukluk sonrasında ergenlik dönemi hormonal problemlerin işaretidir.

Deri yapınızdaki yağlanma, ben ve sivilceler paylaştığınız boy ve kilonuz doğru ise normalin üstünde. Sarımsak sürüyorum jilet sürüyorum demişsiniz ama bunlar düzensiz çıkarır, bunları yapmasaydınız tüy gibi sakallarınız olurdu. Bunlarda bazı işaretleri.

Hormonal problem dediğim ciddi bir şey değil merak etmeyin. Genelde kısa boy, gelişmemiş/kısa uzluvlar, geç sakal gibi ıvır zıvır problemlere yol açar.

Böyle şeyleri takınca olmuyor takmazsan çok daha iyi olur boşveer.

Pekala o zaman temiz bir 10 yıl bekleyip, şansa bırakmaktan başka yapacak bir şey yok. Çıkarsa çıkar, çıkmazsa çıkmaz. Eğer doktor vs. yapılabilecek bir şey varsa, biri söylerse sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…